/ - MARKUS-SPISKE-BJIR85EHWT8-UNSPLASH
16/11/2021 u 06:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Посвађали се током окултног ритуала: Шаман сјекиром убио Руса

Антон Шабанов потражио је помоћ црне магије након што га је његова супруга Љубов напустила мање од годину дана након вјенчања. Како би магијом вратио жену, контактирао је осуђеног преваранта Николаја Иванова, пише Дејли мејл

Врач из Русије убио је сјекиром мушкарца током окултног ритуала спасавања његовог брака.

Антон Шабанов (33) потражио је помоћ црне магије након што га је његова супруга Љубов (29) напустила мање од годину дана након вјенчања. Како би магијом вратио жену, контактирао је осуђеног преваранта Николаја Иванова (32), пише Дејли мејл.

Иванов му је предложио да изведу обред у ком се у шуми закопа његова и имовина његове супруге. Док су изводили ритуал, Иванов се ругао Шабанову, дошло је до сукоба па га је Иванов убио сјекиром. Затим је прекрио његово тијело гранама и побјегао с мјеста догађаја.

Полиција је касније привела Иванова који је признао да је убио Антона Шабанова. Суд у Русији му је ових дана одредио затворску казну од девет и по година и плаћање одштете.

Пријатељ мртвог мушкарца рекао је за 360ТВ да се пар није развео, већ живио одвојено.

У саопштењу суда се наводи да је Иванов, "док је копао јаму, негативно говорио о обреду и супрузи жртве, након чега је дошло до свађе између мушкараца. Сукоб је прерастао у тучу током које је Иванов Шабанову задао више удараца сјекиром по глави и врату".

(Телеграф.рс)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:20