/ Фото: CBS
08/01/2022 u 07:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бајден честитао Божић православцима: Подршка за све који сте прогоњени

Kао и многи други током протекле године, православни хришћани су показали велику снагу карактера и истрајност, поручили су Џил и Џо Бајден

Предсједник САД Џозеф Бајден и прва дама Џил Бајден честитали су Божић православним хришћанима у САД и широм света.

-Kао и многи други током протекле године, православни хришћани су показали велику снагу карактера и истрајност, наставили да показују љубав према својим ближњима и служе својим заједницама у тешким тренуцима- наводи се у честитки предсједника и прве даме, који су изразили саучешће и саосjећање онима који су изгубили своје вољене током пандемије, и који ће овај Божић провести пуни туге.

Бајденови су поручили и да се моле за све оне који пате, у нади да ће „упркос боли, пронаћи снагу и осјећање сврхе и смисла“.

- Док почињемо нову годину, многи православни хришћани широм свијета се и даље суочавају са прогоном и дискриминацијом. Желимо да још једном изразимо своју непоколебљиву подршку поштовању универзалног и неотуђивог права на вјерску слободу -наводи се у честитки.

Предсједник и прва дама САД такође су навели да се заједно са православним хришћанима моле за мир, правду, слободу и зацјељење у наредној години.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 07:53