/ - FOTO: FOTO: PRIVATNA ARHIVA (PREUZETO SA KURIR.RS)
12/01/2023 u 20:01 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Brajan Volš ispričao svoju verziju nestanka njegove supruge

Podsjetimo, nestanak Ane Volš uznemirio je javnost u Srbiji i Americi. Njen suprug Brajan uhapšen je ubrzo nakon prijave njenog nestanka, i to zbog ometanja istrage

Nestanak Ane Volš (39), Beograđanke koja godinama živi u Masačusetsu, još je obavijen velom misterije, a njen suprug Brajan (46), koji je uhapšen zbog ometanja istrage, ispričao je policajcima kako je izgledao trenutak kada je njegova supruga navodno napustila kuću u Kohasetu.

Majka nestale Ane Volš: Zvala me je, nisam se javila, prežaliti to ne mogu

Nestanak Ane Volš prijavio je Brajan 4. januara, kada su to učinile i kolege iz kolektiva u kome je radila Beograđanka.

Brajan je istražiteljima odmah ispričao šta se kobnog dana desilo. Bračni par je, prema njegovim riječima, 31. decembra proslavljao Novu godinu, a u gostima im je bio prijatelj koji ih je napustio nešto posle 1 sat.

Ispričao je da ga je Ana tokom noći probudila, rekavši da mora da odleti u Vašington zbog hitne situacije koju ima na poslu.

(VIDEO) Policija pretražila deponiju u istrazi o nestanku Beograđanke Ane Volš

-Rekao je da ga je poljubila za rastanak oko 6 ili 7 sati ujutro i rekla mu da se vrati na spavanje- navode američki mediji.

Brajan je istakao i da je to bio poslednji put kada je video suprugu.

Ono što je zasad izvjesno jeste da Ana kobnog dana nije uzela prevoz do aerodroma, niti je ikad otišla na let za Vašington. Štaviše, njen telefon je lociran dan kasnije, odnosno 2. januara, u krugu kuće u Kohasetu.

Upravo ove okolnosti bude sumnju, a oči istražitelja i javnosti fokusirane su na njenog supruga, zbog niza nelogičnosti u njegovim izjavama.

Podsjetimo, nestanak Ane Volš uznemirio je javnost u Srbiji i Americi. Njen suprug Brajan uhapšen je ubrzo nakon prijave njenog nestanka, i to zbog ometanja istrage.

Slučaj obavijen je velom misterije, počevši od činjenice da je Ana u mjesecima prije nestanka odlučila da rasproda imovinu, do toga da je njen suprug Brajan optužen za prodaju falsifikovanih slika Endija Vorhola.

(Kurir.rs/Nova)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 13:59