РАМЗАН КАДИРОВ И ИЛОН МАСК / - ФОТО КОЛАЖ/ АВАЗ.БА
15/03/2022 u 22:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Чеченски вођа поручио Маску: Не упоређуј своју снагу с Путином

Кадиров је поручио Маску да би требао проћи обуку на једној од његових академија те у једном од његових борилачких клубова које је назвао по своме оцу, бившем чеченском владару Ахмату Кадирову

Оснивач Тесле и SpaceX-a Илон Маск јучер је на Твитеру изазвао руског предсједника Владимира Путина на борбу "један на један". 

Маск је поручио да ће "побједник добити Украјину". Сада му је стигао одговор, али не од Путина, већ од чеченског лидера Рамзана Кадирова. Кадиров је савјетовао Маска да се не качи са Путином. 

- Не упоређуј своју снагу са Путином. Ти си у потпуно другој лиги, а не ради се чак ни о борилачким вјештинама или џудоу. Како ти то видиш?

Јеси ли ти у црвеном углу ринга, као бизнисмиен и твитераш, а Путин у плавом као свјетски политичар и стратег који изазива страхопоштовање од Запада до САД? Путин не би дјеловао спортски да тебе савлада, много слабијег противника - поручио је Кадиров, преноси Аваз.ба.

Кадиров је поручио Маску да би требао проћи обуку на једној од његових академија те у једном од његових борилачких клубова које је назвао по своме оцу, бившем чеченском владару Ахмату Кадирову.

Маск је одговорио на "понуду" Кадирова, рекавши да би му тако добар тренинг дао превелику предност. 

- Ако се плаши борбе, пристаћу да користим само лијеву руку, а нисам љевак - нагласио је.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 10:41