Ђоковић цијенио Деретићев рад / - инстаграм, принтскрин
06/06/2021 u 23:08 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђоковић тешко поднио смрт Деретића, био инспирисан његовим радом

Мене читања господина Деретића, Видоjевића и Дамjановића jако инспиришу, казао је Ђоковић

Наjбољи тенисер свијета Новак Ђоковић на Ролан Гаросу, примио је вијест о смрти публицисте Jована Деретића, преноси Блиц.

Ђоковић jе често говорио да је инспирисан Деретићевим радом, а последњи пут се прошле године похвалио како проучава алтернативну верзиjу српске историjе.

– Тренутно сам jако заинтересован за алтернативну верзиjу српске историjе. Када кажем алтернативну мислим на ону верзиjу коjа ниjе званична. Да смо ми...  Небески народ - додала jе Jелена.  Не, него да смо дошли са Кавказа у 7. вијеку на балканско подручjе, него да смо старосједиоци. Читам књиге Деретића, ево да покажемо и коjа jе и поздравимо господина Деретића – казао jе Новак .

Jелена jе у међувремену прекинула Новаково излагање, а потом су имали занимљив диjалог о Косовском боjу, да би се Ђоковић вратио са књигом Деретића у рукама.

– Серби, народ и раса! Велики поздрав за професора ког лично познаjем. Врло jе интересантно, не бих ништа да говорим. Видим да се и данас провлачи кроз новине нешто што сам рекао.Свако од нас треба да буде отвореног ума и да уради своjе истраживање. Да будемо свјесни да jе истина негдје између. Ако пратимо jедну страну информисања, то тешко може да нас учини реалним. Мене читања господина Деретића, Видоjевића и Дамjановића jако инспиришу. Она изрека да смо небески народ ниjе случаjна. Ту ћу завршити. Jа тежим као томе да смо старосједиоци, има доста доказа. Велики поздрав за све оне коjи се боре за истину – jасан jе био Новак.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:17