Atentator na krovu / - SCREENSHOT X
14/07/2024 u 21:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kako je 20-godišnjak prevario FBI i tajne službe

Donald Tramp će se pojaviti na konvenciji i Milvokiju, jer nije neko ko odustaje od borbe, smatra Rob Ković, advokat, pristalica demokratske stranke.

- U narednom periodu trebalo bi da budu razjašenjene okolnosti atentata, jer ključne stvari ostaju nejasne - rekao je Ković za N1.

Naglašava da će za službe bezbjednosti biti veliki izazov naredne nedelje u kojima će biti masovnih skupova na kojima će govoriti Tramp.

Ono što će btii interesantno jeste kako će proći republikabnska konvencija u ponedeljak, naveo je Ković i naveo „vidjećemo kakve će tamo biti mjere bezbjednosti“.

(VIDEO-UZNEMIRUJUĆE) Objavljen snimak razmjene vatre između atentatora i tajne službe

- Nije jasno kako je jedan 20-gidšnjak prevario lokalnu policiju, FBI, tajne službe kao da je Džems Bond. Mislim da će ovo Trampu donijeti više podrške neopredeljenih birača, vjerovatno će preuzeti neke glasače koji podržavaju Bajden, koji ne mogu da prihvate da se nešto ovako dešava. Tu ne mislim na tvrde pristalice demokratske stranke, oni će glasati za Bajdena. Ali, generalno,mislim da je ovo sve jedno grubo budjenje za zemlju, vjerovatno će ono biti u korist Donalda Trampa -  rekao je Rob Ković, advokat, pristalica demokratske stranke.

(UŽIVO) Tramp: Bog je spriječio da se dogodi nezamislivo; Bajden: FBI će doći do motiva napada

Podsjećamo, na bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa pucano je na mitingu u Pensilvaniji. Metak ga je pogodio u uho, i on je nakon par sati napustio bolnicu.

Napadač i još jedna osoba su mrtvi, a još dvije osobe su u teškom stanju. Tajna služba je navela da je napadač ispalio više hitaca iz poluautomatske puške, sa „uzvišene pozicije“, izvan mjesta gdje se održavao skup.

Očevici kažu da je bio na krovu obližnje zgrade, a CNN-ova analiza pokazuje da se nalazio na samo 120 do 150 metara od Trampa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. septembar 2024 18:47