Džordž Kluni / - INSTAGRAM
23/07/2024 u 15:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kluni podržao Haris: Bajden pokazao pravo vođstvo

Filmska zvijezda Džordž Kluni objavio je danas da podržava Kamalu Haris u njenoj kampanji za predsjednicu.

Kluni je pozdravio postupak Bajdena da se povuče iz izborne trke. On cijeli život podržava američku Demokratsku stranku i jedan je od prvih koji je pozvao predsjednika SAD Džozefa Bajdena da se povuče iz izborne trke,

- Predsjednik Bajden je još jednom pokazao šta je pravo vođstvo - izjavio je američki glumac i dodao da će učiniti sve što je potrebno da podrži Haris u njenoj kampanji.

Haris je ranije danas saopštila da je obezbijedila dovoljnu podršku delegata da postane kandidat Demokratske stranke na predsjedničkim izborima koji će biti održani u novembru.

Ona je na društvenoj mreži Iks (X) napisala je da joj je namjera da "ujedini partiju i naciju" i da pobijedi republikanskog kandidata Donalda Trampa.

Soroš podržao Kamalu Haris kao kandidata za predsjednicu

- Ovi izbori će predstavljati jasan izbor između dve različite vizije. Donald Tramp želi da vrati državu u vrijeme kada mnogi od nas nijesu imali punu slobodu i jednaka prava. Vjerujem u budućnost koja jača našu demokratiju, štiti slobodu reproduktivnog zdravlja i obezbjeđuje svakoj osobi da ima mogućnost ne samo da opstaje, već da krene napred -navela je Haris.

Demokratska stranka bi svog predsjedničkog kandidata trebalo da potvrdi na stranačkoj konvenciji koja će biti održana od 19. do 22. avgusta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. septembar 2024 14:57