Пожар у болници / - Твитер
09/09/2021 u 09:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Ковид болница у Тетову: Број жртава би могао да буде већи од 30

Тачан број људи који су изгубили живот или су повређени за сада није познат и њихово бројно стање се утврђује, али се по друштвеним мрежама преноси да је број најмање 14

Министарство здравља Сјеверне Македоније синоћ је саопштило да у Ковид центру у Тетову у коме је избио пожар има жртава.

Тачан број људи који су изгубили живот или су повређени за сада није познат и њихово бројно стање се утврђује, али се по друштвеним мрежама преноси да је број најмање 14.

Неки локални медиjи обjавили су како би броj страдалих могао да буде већи од 30.

Пожар је, како кажу из Министарства здравља, већ угашен и све екипе из болнице су мобилисане за помоћ повријеђенима. Повријеђене особе хитно су транспортоване у Скопље ради пружања одговарајуц́е помоћи.

- У 21:02 часова пријављено је да гори модуларна болница у Медицинском центру - Тетово. Екипе су стигле на лице мјеста за око три или четири минута са седам возила. Кад су посаде стигле, све је горјело. То је унутрашњи пожар, а не спољашњи. У 21:30 пожар је локализован, а у 21:45 је потпуно угашен. Док је трајало гашење пламен је био огроман. Иначе болнички објекат је био сав од пластике - рекао је Трајчевски.

Градоначелница Тетова Теута Арифи раније је рекла да нема података о броју повријеђених и могућим жртвама.

- Обавијештена сам да је пожар врло брзо избио и брзо се проширио. Немам информација о могућим жртвама, о томе ћемо сигурно бити званично обавијештени. Апсолутно ми је жао што су то болесни људи који су били овдје на лијечењу. Информације из полиције и болнице још се чекају - рекла је Арифи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 22:48