/ Карен Медокс
20/08/2021 u 18:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медокс: Премиjер забринут, сигурност грађана приоритет

Медокс jе оциjенила да осим Владе од велике помоћи могу бити вође на свим странама политичке и вjерске дебате, тако што ће трагати за путем коjи подразумиjева смањење тензиjа

Одговорност Владе jе да у сарадњи са вjерском заjедницом и општинским властима постигне аранжман, коjи подразумиjева одговараjуће безбjедносне и здравствене мjере у току устоличења митрополита Српске православне цркве Jоаникиjа, саопштила jе амбасадорка Велике Британиjе у Црноj Гори Карен Медокс.

Сигурност грађана Црне Горе мора бити наjвиши приоритет, истакла jе Медокс након састанка са предсjедником Владе Здравком Кривокапићем, коjи jе, према њеним риjечима, подиjелио своjу забринутост због тензиjа везаних за предстоjећу церемониjу на Цетињу.

Медокс jе додала да су слобода изражавања и право на мирно окупљање и даље важни.

– У ова времена морамо их балансирати са врло опипљивим изазовом коjи представља пристизање делта соjа вируса у Црну Гору и потребом да се избjегаваjу велика окупљања без стриктне ковид контроле – написала jе Медокс на Твитеру.

Медокс jе оциjенила да осим Владе од велике помоћи могу бити вође на свим странама политичке и вjерске дебате, тако што ће позвати на смиреност и трагати за путем коjи подразумиjева смањење тензиjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 11:09