/ -Фото: NBC
06/10/2021 u 19:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Моника Левински о Клинтону: Имала сам само 22 године, а он је био најмоћнији човјек

Никада нисмо ни требали да дођемо до мјеста гдје је пристанак на интимни однос био питање, казала је она

Америчка активисткиња Моника Левински казала је да је улога бившег предсједника САД-а Била Kлинтона у њиховој афери која је годинама привлачила пажњу нације и на крају довела до његовог опозива "потпуно неприкладна".

- Никада нисмо ни требали да дођемо до мјеста гдје је пристанак на интимни однос био питање. Било је потпуно неприкладно. Мој шеф је имао 49 година и био је најмоћнији човјек на свијету. Ја сам имала сам 22 године, буквално сам тек изашла са факултета. Мислим да разлике у моћи постоје, то је нешто што нисам могла да схватим са 22 године. Разумијем сада са 48 година живота - рекла је Левински за Си Ен Ен. 

Левински се поново нашла у центру пажње пошто ће њена прича ускоро поново бити приказана јавности кроз серијал „Импичмент: Америчка крими прича“.

Она је продуцент ове серије и истиче да ћемо у њој видејти неке аспекте Била Kлинтона које раније нисмо видјели.

Бивши предсједник је годинама говорио о свом односу са Левински, укључујући и изјаву из 2018. године када је рекао да мисли да јој не дугује извињење.

Kлинтон је касније истакао да се осјећа ужасно што је афера дефинисала живот Левински.

Што се тиче њеног личног приказа у серији, Левински је навела да јој је важно да емисија не прикаже фотошоповану верзију њеног живота.

- Осјећала сам да не треба да будем повлашћена као продуцент. Мислим да је важно предузети одговорност за грешке, а ја сам то урадила - истакла је она. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:16