Benjamin Netanijahu / - EPA
22/10/2024 u 16:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(FOTO) Objavljena fotografija štete nastale u napadu dronom na Netanjahuovu vilu

Vojna služba za nadzor javnih informacija odobrila je izraelskim medijima da objave fotografiju oštećenja koja je na vili premijera Izraela Benjamina Netanjahua u Cezareji prouzrokovao dron koji je u subotu iz Libana lansirao Hezbolah.

Fotografija koju su vojni cenzori ranije zabranili za objavljivanje, prikazuje punu štetu koju je dron naneo na rezidencijalnom objektu u Cezareji, prenosi Tajms of Izrael.

Od eksplozije je napuklo staklo na prozoru spavaće sobe, ali dron nije probio staklo i nije uleteo u kuću, očigledno zbog ojačanih prozora i drugih zaštita. Povređenih nije bilo, a Netanjahu i njegova supruga u tom trenutku nisu bili kod kuće.

(UŽIVO) Vojska Izraela: Osmanaest terorista eliminisano u napadu na bivšu školu na sjeveru Gaze

Tim povodom izraelski premijer je rekao da su "agenti Irana" koji su pokušali da ubiju njega i njegovu ženu "napravili veliku grešku" i dodao da ga taj napad neće sprečiti da nastavi rat i da će svako ko naudi Izraelcima platiti visoku cenu.

Ranije danas portparol Hezbolaha je saopštio da ta militantna grupa preuzima punu i isključivu odgovornost za napad na rezidenciju izraelskog premijera Netanjahua, prenose agencije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. oktobar 2024 16:49