/ - ЕПА
30/03/2023 u 23:57 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Porota podiže optužnicu protiv Trampa: Isplaćivao novac glumici filmova za odrasle

Odluka će sigurno izazvati šokove širom zemlje, gurajući američki politički sistem, koji nikada nije video da se jedan od njegovih bivših lidera suočio s krivičnim prijavama

Velika porota na Menhetnu glasala je za podizanje optužnice protiv Donalda Trampa, prema tri izvora upoznata s tim - što je prvi put u američkoj istoriji da će se sadašnji ili bivši predjsednik suočiti sa krivičnim prijavama, prenosi Nova.rs.

Okružno tužilaštvo Menhetna istražuje bivšeg predsjednika SAD u vezi s njegovom navodnom ulogom u šemi isplate novca i prikrivanju iste u koje je uključena poznata ličnost filmova za odrasle Stormi Denijels.

Odluka će sigurno izazvati šokove širom zemlje, gurajući američki politički sistem, koji nikada nije video da se jedan od njegovih bivših lidera suočio s krivičnim prijavama, a kamoli da se ponovo kandidovao za predsjednika, u nepoznate vode.

Pravni postupak protiv Trampa lansirao je predsjedničku kampanju 2024. u novu fazu – u kojoj je bivši predsjednik obećao da će nastaviti da se kandiduje suočen sa krivičnim prijavama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 00:53