/ - FOTO: UNSPLASH, DISNEYLAND
02/11/2022 u 01:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Posjetioci satima bili zarobljeni u Diznilendu

Iznenadne mjere uslijedile su nakon što je 31-godišnja žena, koja je između ostalog posjetila park posljednjih dana, bila pozitivna na virus

Nekoliko je ljudi ostalo zarobljeno u šangajskom Diznilendu satima nakon što je zatvoren jer je onima koji su ga posjetili bilo zabranjeno napustiti park dok ne vrate negativan test na Kovid-19.

Park Diznilend u Šangaju iznenada je zatvorio svoja vrata u ponedjeljak u 11.39 sati po lokalnom vremenu, zaključavši glavni tematski park i područja oko njega, uključujući njegovu trgovačku ulicu, kako bi se sprovelo masovno testiranje.

Iznenadne mjere uslijedile su nakon što je 31-godišnja žena, koja je između ostalog posjetila park posljednjih dana, bila pozitivna na virus.

“Svi su gosti izašli iz parka” nakon “ubrzanog testiranja na Kovid”, rekao je Diznilend u utorak, ali nije potvrdio kada će nastaviti s radom, prenosi "Independent".

Gradske vlasti naredile su svima koji su posjetili Diznilend od četvrtka da se podvrgnu trima negativnim rezultatima testova u tri uzastopna dana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 14:11