/ EPA-EFE/MIKHAIL METZEL/SPUTNIK/KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT)
21/12/2022 u 18:52 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Putin: NATO koristi sve svoje kapacitete protiv Rusije

Putin je naglasio da će Rusija nastaviti da jača svoj vojni potencijal i da će u zemlji, “uključujući nove teritorije”, biti osiguran bezbjedan život građana

Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da NATO koristi sve svoje kapacitete protiv Rusije i istakao da će Moskva ispuniti sve ciljeve rata u Ukrajini, javljaju agencije prenose mediji.

-Dobro je poznato danas da se vojni potencijal i sposobnosti skoro svih većih članica NATO-a aktivno koriste protiv Rusije - kazao je ruski predsjednik u obraćanju na završnom kolegijumu Ministarstva odbrane, prenosi TASS.

Putin je naglasio da će Rusija nastaviti da jača svoj vojni potencijal i da će u zemlji, “uključujući nove teritorije”, biti osiguran bezbjedan život građana.

-Ruski vojnici koji učestvuju u ‘specijalnoj vojnoj operaciji’ u Ukrajini ispunjavaju svoj dug odvažno i čvrsto i bore se kao heroji prethodnih ratova, uključujući Drugi svjetski rat - istakao je Putin.

Poručio je da će uskoro rakete Sarmat ‘stupiti u borbeno dežurstvo’, ističući da će Rusija unapređivati nuklearnu trijadu i održavati borbenu gotovost, što je, kako je rekao, glavna garancija suvereniteta zemlje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 11:52