Vladimir Putin / - EPA
02/09/2024 u 10:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Putin: Neću vas slagati, nisam dobar primjer

Predsjednik Rusije se nalazi u radnoj posjeti Kizilu, glavnom gradu Republike Tuve, gdje se sastao sa učenicima u okviru otvorenog časa. On je đacima rekao da nije dobar primjer.

Rusija će učiniti sve da se u pograničnim regionima pogođenim granatiranjem vrati normalan život, poručio je predsjednik Rusije Vladimir Putin tokom "Razgovora o važnom" sa učenicima povodom Dana znanja.

- Mislimo i na vaše vršnjake iz Kurske, Brjanske i Belgorodske oblasti, koji su, iz poznatih razloga, prinuđeni da uče onlajn ili iz drugih kolektiva. Ali naše oružane snage će uraditi sve da se normalan život u tim regiona i toj djeci vrati - naveo je Putin, prenosi B92.

(VIDEO) Pronađeno tijelo kita za koga se sumnja da je prikupljao podatke za Rusiju

Putin se nalazi u radnoj poseti Kizilu, glavnom gradu Republike Tuve, gdje se sastao sa učenicima u okviru otvorenog časa. "Čestitam svim ruskim školarcima, studentima, nastavnicima, roditeljima početak nove školske godine", poručio je predsjednik.

Govoreći o učiteljima, Putin je istakao da to nije samo profesija već "sudbina". "Učitelji su uvek u našem srcu", naveo je Putin.

Na pitanje jednog od učenika koliko dugo spava, Putin je rekao da "ne može da da dobar primer" i da bi mladi ljudi morali da spavaju po osam sati.

- Neću vas slagati, reći ću vam iskreno. Nisam dobar primjer, nemojte ga slijediti. Spavao sam samo četiri sata sinoć. A obično spavam po šest sati - rekao je ruski predsjednik i objasnio da manjak sna nije nastao zbog mnogo posla, već zbog loše organizacije. Pritom, postoji vremenska razlika između Moskve i Tuve, dodao je Putin.

Međutim, svaki čovjek je dužan da misli na svoje zdravlje i da se organizuje. "Radiću na sebi", dodao je Putin.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. septembar 2024 10:56