/ - BAJDEN - FOTO: YOUTUBE/ - BAJDEN - FOTO: YOUTUBE
03/06/2022 u 15:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Скандал са Бајденовим сином: На интернету највише претраживао "Мајке на кокаину", опсjеднут удовицама

Наиме, од 281 странице које је тражио у року од шест дана - 98 је био порнографски садржај, а појмови које је укуцао односили су се на тинејџерке, удовице и "мајке на кокаину"

Син америчког предсjедника Xоа Бајдена, Хантер Бајден, има помало чудан ум, а то открива историја претраге на његовом лаптопу, преноси B92.

Наиме, од 281 странице које је тражио у року од шест дана - 98 је био порнографски садржај, а појмови које је укуцао односили су се на тинејџерке, удовице и "мајке на кокаину".

Гуглао је и како да хакује мобилни телефон своје љубавнице и стално укуцавао своје име у претраживач.

Листа за претрагу обухвата шест дана у марту 2019. пijре него што му се лаптоп покварио и predao га на поправку, након чега се није вратио по њега.

Неколико снимака на његовом лаптопу откривају како је Хантер волио да се снима док је имао секс са проституткама, а постови су затим постављени на Pornhub налог под корисничким именом "RHEast". Предсједников син је, међутим, покушао да на објављеним снимцима не открије лице.

Шокантно, 22. октобра 2018, Хантер је послао Пornhub линк на број телефона који је сачувао у својим контактима под именом "Тата".

Међутим, друге поруке показују да су он и Џо Бајден много пута користили мобилне телефоне један другог, па је нејасно ко је тада користио овај број.

Хантер, који је био у контроверзној вези са удовицом свог брата, тражио је на Pornhabu радове под кључним ријечима "удовицин домацћи задатак", "домацћа порнографија усамљене удовице" и "порно усамљена удовица".

Осим што је био опсједнут удовицама, Бајденов син је тражио и термине "18-годишњакиња која је веома добра у јахању", "студенткиња коју су напаљене колеге скинуле и по****ле“.

Он је те недеље у чак седам наврата у претраживач укуцао "Washington DC Milf Crack Cocaine".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 15:40