Трамп поручио да ће Америка поново постати велика / - WIKIPEDIA
11/09/2021 u 21:19 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Трамп: Једанаести септембар тужан дан, Бајден испао будала због Авганистана

Више од 2.500 људи jе погинуло, а велики броj jе повријеђен прошле недеље у Авганистану, а чак 85 милиjарди долара наjмодерниjе опреме jе узето од нас, поручио је Трамп

Бивши амерички предсједник Доналд Трамп огласио се поводом 20. годишњице терористичког напада у САД.

Трамп је истакао да су тога дана до изражаjа дошле многе ствари, као на примјер храброст америчке полициjе, ватрогасаца и првих редова помоћи.

– Ово jе веома тужан дан за нашу нациjу. Jеданаести септембар представља велику патњу за нашу земљу. Посао коjи су урадили jе стварно невјероватан. Волимо их и захваљуjемо им се – поручио је Трамп.

Бивши амерички предсједник је додао и да су тужна времена и због губитака коjи су се десили протеклих недеља током рата у Авганистану и нагласио да тако нешто ниjе смјело да се догоди.

– Више од 2.500 људи jе погинуло, а велики броj jе повријеђен прошле недеље у Авганистану, а чак 85 милиjарди долара наjмодерниjе опреме jе узето од нас. Лидер наше земље испао је будала, а то не би смјело да буде дозвољено. Ово jе 20. година овог рата и требало би да буде година побједе, снаге и части. Америка ће поново постати велика – закључио jе Трамп.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 22:29