Donald Tramp / - SHUTTERSTOCK
12/07/2024 u 14:07 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Tramp zaprijetio Zakerbergu: "Dugo ćete biti u zatvoru"

Ako Donald Tramp bude ponovo izabran za predsjednika, on će imati dugu listu neprijatelja koje želi da vidi u zatvoru.

To  uključuje i generalnog direktora Mete i osnivača Facebooka Marka Zakerberga.

- Sve što mogu da kažem je da ćemo, ako budem izabran za predsjednika, goniti izborne prevarante na nivoima koji do sada nisu viđeni i da će oni biti poslani u zatvor na duge periode -napisao je Tramp na svojoj Truth Social platformi.

Orban kod Trampa: "On će riješiti ukrajinsku krizu"

Tramp je aludirao na ranije vijesti o organizaciji koja je povezana sa Zakerbergom, koja je dala milione nestranačkih grantova lokalnim izbornim odborima 2020. kako bi mogli da vode izbore tokom pandemije, prenosi Avaz.ba.

Konzervativci poput Trampa lažno su optužili Zakerberga da ovim donacijama pokušava da utječe na predsjedničke izbore 2020. protiv Trampa, nazivajući ih "Zuckerbucks".

Nakon ovih lažnih pritužbi, Federalna izborna komisija je ispitala stvar i oslobodila Zakerberga i njegovu suprugu Prisilu Čen od bilo kakvog pogrešnog djelovanja.

Tramp već nekoliko godina gaji ljutnju prema Zakerbergu, navodi Business Insider. Jedan od razloga za njegov gnjev je to što je Facebook izbacio Trampa sa svoje platforme nakon nereda 6. januara 2021.

Ako Tramp bude svoje prijetnje proveo u djelo, Zakerberg bi mogao da završi u zatvoru zbog izmišljenih optužbi za izbornu prevaru.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. septembar 2024 10:40