/ -Фото: Инстаграм
21/05/2022 u 17:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Украјинка разорила брак: Примио избјеглицу у кућу, па оставио супругу због ње

Ако она оде из куће, идем и ја, казао је Британац својој супрузи

Британац, отац двоје дјеце, оставио је своју супругу након што се заљубио у 22-годишњу избјеглицу из Украјине која је дошла да живи са њима након што је побјегла од сукоба у овој држави. 

Тони Гарнет (29) и његова партнерка Лорна (28) примили су Софију Kаркадим почетком маја али само десет дана касније њихов, наизглед срећан брак се распао и Тони је отишао да живи са Софијом.

Чувар који живи у Бредфорду у Западном Јоркширу, каже да се заљубио у Софију и сада жели да проведе остатак живота са њом.

image

Тони и Софија 

Фото: NB PRESS LTD

Софија која је побјегла из Лавова у западној Украјини, рекла је да јој се Тони свидио чим га је видјела, преноси Дејли мејл.

image
-Фото: Инстаграм

Тони за британски Сан прича о овом догађају, који пуни све насловнице британских медија, наводећи да је само желио да уради праву ствар.

- Софија је била прва особа која је ступила у контакт са мном на Фејсбуку гдје са, понудио смјештај- навео је он. 

Ова млада Украјинка ради као ИТ менаџер. Долетјела је у Манчестер 4. маја након што је недељама чекала у Берлину да јој се одобри виза за Велику Британију.

Тони говори словачки, па је то искористио да се споразумије са Софијом. Његовој жени Софија се никако није допала и осјетила се запостављеном. 

- Сјајно смо се слагали, али у то вријеме није било ништа између нас.Ипак, већ тада сам видио да је Лорна постала љубоморна и да се љути на Софију- каже Тони. 

Након што су се ствари захуктале још више, дошло је до свађе и Софија је рекла да више неће живјети у истој кући као и Лорна. Стога је Тони рекао жени да ако оде Софија, да иде и он.

Тони и Софија се потом преселили код Тонијевих родитеља и сада траже кућу за себе.

- Са Софијом имам везу какву никада раније нисам имао. Мислим да сам поступио исправно- закључује Тони. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 20:23