База у Вашингтону / - ДИА
13/08/2021 u 20:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) У току напад на војну базу у Вашингтону у којој је ДИА

Војна база „Анакостија Болинг“ налази се у Вашингтону и у њој је смјештено око 17.000 војника и цивила. У њој се налази и сједиште америчке војно-обавjештајне агенције

Америчка војна база „Анакостија Болинг“ огласила је аларм због потенцијалног наоружаног нападача који је ушао у њу. Из те војне базе упозорили су оне који се у њој налазе да се сакрију и припреме за борбу ако буде потребе.

- У бази је потенцијално наоружана особа. Уколико је сретнете и имате могућност, бјежите. Ако немате одступницу, сакријте се. Забарикадирајте врата, искључите свјетло и звоно на телефону и останите тихи. Ако сте се сакрили, будите спремни и на борбу - објављено је на Фејсбук страници базе.

Потом је саопштено да се ради о двојици Афроамериканаца, те наведено да се особље базе не упушта у потрагу за њима, већ да их пријави безбедносној служби.

Војна база „Анакостија Болинг“ налази се у Вашингтону и у њој је смјештено око 17.000 војника и цивила. У њој се налази и сједиште америчке војно-обавјештајне агенције (Defence Intelegence Agency).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:45