/ - FOTO: PRINTSKRIN/ ILUSTRACIJA
13/01/2022 u 18:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Узнемирујуће: Објављен анимирани снимак атентата на Трампа, Иран пријети осветом

Анимирани видео је направљен поводом убиства 3. јануара 2020. иранског генерала Касема Сулејманија, који је убијен у нападу америчке беспилотне летјелице у Багдаду

Ирански врховни вођа Ајатолах Хамнеи објавио је анимирани видео на свом званичном сајту који приказује атентат на бившег предсједника САД Доналда Трампа, преносе Новости.

На сајту иранског врховног лидера приказан је анимирани видео који приказује роботско возило које циља на бившег америчког предсједника Доналда Трампа за атентат.

Анимирани видео је направљен поводом убиства 3. јануара 2020. иранског генерала Касема Сулејманија, који је убијен у нападу америчке беспилотне летјелице у Багдаду.

На снимку, објављеном јуче на веб страници Хамнеијеве канцеларије, види се како је Трамп, на голф терену у свом дому у Мар-а-Лагу на Флориди, погођен иранским дроном.

Видео приказује прошлогодишњи пропагандни постер који такође приказује Трампа на терену за голф, позивајући на освету за Сулејманијево убиство. Раније овог мјесеца, предсједник Ирана Ебрахим Раиси захтијевао је да се Трампа „прогони и убије“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:20