Александар Вучић / - РТС
13/10/2021 u 19:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

(Видео) Жандармерија у Краљеву Вучића дочекала пјесмом „Идемо на Косово равно”

Ако вас позовемо да штитите народ, знам да ћете се одазвати и да ћете своjу свету дужност, своjу свету обавезу обавити на наjчасниjи начин, казао је Александар Вучић

Предсједник Србије, Александар Вучић обишао је данас у Краљеву жандармерију, и поручио да буду спремни, те да од њих очекује да се одазову, када их држава позове да штите народ.

Како jе истакао Вучић, жандармериjа треба да буде спремна, да ради, вјежба, а Србиjа ће дати све од себе да живот њихових породица буде олакшан, како по стамбеном питању тако и по питању породица.

- Уколико вас држава позове, а даћемо све од себе да не дођете у ту позициjу. Ако вас позовемо да штитите народ, знам да ћете се одазвати и да ћете своjу свету дужност, своjу свету обавезу обавити на наjчасниjи начин. На томе вам бескраjно хвала. Чуваћемо мир и стабилност по сваку цијену! Ако нас нападну, ако нам буду убиjали људе онда ћемо морати да заштитимо наш народ. Оно што вам jа кажем значиће да ћемо да побиједимо. Нема предаjе, нема повлачења - рекао jе Вучић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

24. oktobar 2021 06:24