/ - SCREENSHOT MREžA X
18/04/2024 u 06:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Žena u Brazilu dovela mrtvog čovjeka u banku kako bi podigla kredit

Brazilska policija uhapsila je ženu za koju se sumnja da je dovela mrtvog čovjeka, za koga je rekla da joj je ujak, u banku da dobije kredit.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi žena na šalteru banke Itau u Rio de Žaneiru kako podiže glavu starijeg čovjeka u invalidskim kolicima i pokušava da mu stavi olovku u ruku.

Policija navodi da je osumnjičeni pokušavao da podigne kredit u iznosu od 3.000 dolara, koji je banka već odobrila, ali za koji je bilo potrebno i odobrenje od ujaka. Muškarac na snimku nije reagovao na zahtjeve žene. Dok je pokušavala da mu da olovku, ruka mu je mlohala, a glava padala unazad, piše Si-En-En.

- Čiko, slušaš li? Moraš da potpišeš. Ako ne potpišeš, nema šanse. Ne mogu da potpišem za tebe, moraš. Hajde potpiši, nemoj da bude problem, ne mogu, uradi to više - čuje se kako mu žena govori. Jedan od zaposlenih u banci je u tom trenutku rekao da se starija osoba vjerovatno ne osjeća dobro.

Šef civilne policije Rio de Žaneira Fabio Luis Souza rekao je da su zaposleni u banci tada odlučili da pozovu hitnu pomoć. Po dolasku Hitne pomoći, utvrdili su da je muškarac bio mrtav već nekoliko sati i da nije bio živ kada je doveden u banku. Policija vrši uviđaj i pokušava da utvrdi kakva je tačno veza između osumnjičene i preminulog muškarca. Za sada nije podignuta optužnica.

Advokat porodice demantovao je policijski izvještaj: "Stvari se nisu tako odvijale. Čovjek je živ doveden u banku. Moja klijentica je potpuno potresena, uzima lijekove".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:38