naslovnica romana / -/
28/06/2024 u 21:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Promocija romana "Haljina po mјeri vјere"

Novi roman "Haljina po mјeri vјere" Smiljane Vukićević biće promovisan 29. juna, od 19 časova, u velikoј sali Kulturnog centra u Baru.

O romanu će govoriti doc. dr Rade Vučićević i mr Dejan Đurović. Izvode iz recenzije Veselina Mišnića čitaće književnica Gordana Srećković, a u ime izdavača obratiće se rukovodilac umјetničkog udruženja "Vizija" Slavka Klikovac.

image

Smiljana Vukićević

-/

- Ništa nije sladunjavo u narativu Smiljane Vukićević. Baš ništa. Ona je svedok gorčine začete na nepcu gubitnika. Onoga koji traga za sopstvom, za odgovorima koje neće naći. A kada odgovora nema, na putu tragaoca, ono što se gnezdi i ostaje u sferi nepojamnog, nije ništa drugo do neki novi nepouzdan trag. Katkad i putokaz koji je lažan, postavljen za lakoverne, kao mamac koji zavodi i obmanjuje onoga ko ionako luta prostranstvima vlastite izgubljenosti...- zapisao je u prikazu djela recenzent Veselin Mišnić.

Program će muzičkim numerama upotpuniti gitaristkinja Kristina Vševcova i solista Đorđe Bajramović. Moderator večeri јe publicista, Dragan Mitrov Đurović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. jun 2024 21:15