Визуал за догађај / -ФЕСТИВАЛ КОТОР АРТ
04/05/2024 u 10:26 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

️Produžen rok za prijavu

KotorArt Akademija za muzičke i teatarske profesionalce održaće se od 24. do 29. jula ove godine u Kotoru, u okviru programa Međunarodnog festivala Kotor Art

Kako saopštavaјu iz festivala KotorArt rok za priјavu za učešće u ovom festivalskom programu produžen јe do 26. maјa.

Program KotorArt Akademija je namijenjen producentima i menadžerima u kulturi, a cilj je da se kroz sedmodnevni program, sačinjen od stručnih predavanja, mentorskih sesija i radionica, polaznicima pruži sveobuhvatan pregled različitih aktivnosti u domenu izvođačkih umjetnosti, sa fokusom na muziku i teatar. Svrha programa je da mladim profesionalcima aktivnim u domenima muzike i pozorišta obezbijedi prilagođenu podršku, kao i da doprinese unapređenju njihovih kapaciteta, razmjeni znanja i iskustava i umrežavanju.

Ovogodišnji eksperti i predavači Akademije su: Gabrielle Bernoville, konsultantkinja za politike programa Kreativna Evropa Evropske komisije, Jan Briers, predsednik Evropske asocijacije festivala (EFA), Katherine Haataja, osnivač i direktor Operosa Montenegro Opera Festival, Sophie Vanden Broeck, pomoćnica direktora za međunarodnu saradnju NT Gent teatra, Dubravka Vrgoč, dramaturškinja i intendantica HNK Rijeka, Jelena Janković Beguš i Milica Kadić, programske menadžerke Centra beogradskih festivala (CEBEF) i producentkinje BEMUS-a, Anica Tomić, pozorišna rediteljka i glumica i Sara Mandić, menadžerka razvoja i produkcije Međunardonog festivala KotorArt.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 13:52