Визуал за конкурс / -МЕНСА
16/09/2024 u 12:58 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Čarobni svjetovi darovitih umova

Mensa Crne Gore i Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija organizuju likovni konkurs povodom Međunarodnog dana inteligencije koјi se obilježava 1. oktobra

Konkurs јe raspisan za učenike osnovnih škola, a tema јe "Imaginarijum: Čarobni svjetovi darovitih umova".

Radovi se mogu slati do 27. septembra 2024. godine, na adresu Ministarstvo prosvjete, nauke i kulture, Ul. Vaka Đurovića b.b., 81000 Podgorica. Rezultati će biti objavljeni 1. oktobra, dok će se svečana dodjela nagrada održati 3. oktobra u prostorijama Ministarstva. Konkurs je podijeljen u tri kategorije:I - IV razred, V - VII razred i VIII - IX razred.

image

Визуал за конкурс

-МЕНСА

Najbolji radovi biće nagrađeni, kao i najuspješniji mentori. Svi radovi moraju na poleđini sadržati čitko napisane podatke o učeniku (ime i prezime, razred), mentoru (ime i prezime, broj telefona), i naziv škole iz koje dolaze.

Cilj konkursa je pružiti učenicima osnovnih škola priliku da iskažu svoju kreativnost kroz likovne radove, koristeći različite tehnike.

Za dodatne informacije, može se kontaktirati Mensa putem meјla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na telefon 068 065 850.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 13:03