Plesni klub ”Duga” održao je tradicionalni godišnji koncert,,Ples je čarolija koja traje” / -MILETA VUKICEVIC
21/06/2023 u 16:34 h
Svetlana ĆetkovićSvetlana Ćetković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

SPK Duga: Ples je čarolija koja traje

Koreografkinja Marina Nina Rmuš, originalom idejom i vizijom "Dugine" bajke i ovog puta je donijela osvježenje na kulturnu scenu Berana.

Sportsko-plesni klub "Duga" priredio je prije dvije noći u Beranama tradicionalni godišnji koncert pod nazivom "Ples je čarolija koja traje". Koreografkinja Marina Nina Rmuš, originalom idejom i vizijom "Dugine" bajke i ovog puta je donijela osvježenje na kulturnu scenu Berana. Uz drugačiji koncept, prikazan je bogat program koji je pripreman tokom plesne sezone.

- Publika je imala priliku da sa nama prošeta različitim svjetovima Dugalenda, pa su se tako na sceni smjenjivali kauboji, barbike, pirati kao i mnogi drugi likovi iz poznatih bajki, filmova i mjuzikala - kaže Nina Rmuš za Portal Dan.

image

Plesni klub "Duga" održao je tradicionalni godišnji koncert,,Ples je čarolija koja traje"

-MILETA VUKICEVIC

Oko 120 plesača iz Bijelog Polja i Berana je nastupilo na koncertu, i to plesne grupe Super Kids, Flash, Dolls, Magic, Stars i Bella Ciao, kao i folklorna grupa KUD-a "Duga".

Posjećenost ovom događaju dokaz je koliko naši sugrađani podržavaju rad Plesnog kluba "Duga" i njihov doprinos razvoju plesa u Beranama i Bijelom Polju.

- Dugina čarolija traje i trajaće dugo... na radost svih nas. Važno je da naš svijet, ovaj naš mikrokosmos, učinimo boljim i ljepšim - sumirala je utiske nakon uspješnog koncerta, koreografkinja Marina Rmuš.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 23:23