Визуал за концерт / -МУЗИЧКА АКАДЕМИЈА ЦЕТИЊЕ
26/06/2024 u 12:27 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Studenti solisti

U organizaciji cetinjske Muzičke akademije i Crnogorskog simfonijskog orkestra večeras (26. jun) od 20 časova biće održan koncert u Kraljevskom pozorištu „Zetski dom”

Cetinjska Muzička akademija i Crnogorski simfonijski orkestar udružuju snage kako bi predstavili nezaboravan koncert u Kraljevskom pozorištu "Zetski dom". Pod dirigentskom palicom Marka Korovića, publika će imati priliku da večeras (sriјeda, 26. јun) od 20 časova uživa u remek-djelima V.A. Mocarta, K. Sen-Sansa i M. Đuliјaniјa. Koncert počinje u 20 časova.

Ovaj događaj ima poseban značaj jer će prvi put od osnivanja CSO, studenti Muzičke akademije nastupiti kao solisti. Među izvođačima su Marija Sinđić (flauta), Lucija Ulićević (klavir), David Marton (gitara) i Viktor Huter (violina), čiji će talent i posvećenost muzici zasigurno privući pažnju publike.

Osim solista, mladi talentovani gudači i duvači sa odsjeka Izvođačke umjetnosti pridružiće se Crnogorskom simfonijskom orkestru kao važna podrška, ističući važnost ovakvih inicijativa za razvoj mladih muzičara i njihovo sticanje profesionalnog iskustva u saradnji sa simfoniјskim orkestrom.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 12:28