Власт и њена опозиција / - фото: М.Н.
14/07/2021 u 08:40 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У бјелопољском Центру за културу изведена представа "Власт и њена опозиција"

Предраг Вукојевић је истакао да је синоћно извођење представе било припрема за све оно што Бјелопољском позоришту предстоји у наредним данима

Представа ,,Власт и њена опозиција", коју је по тексту Небојше Ромчевића режирао и адаптирао Зоран Ракочевић, изведена је синоћ у бјелопољском Центру за културу, поводом 13. јула - Дана државности Црне Горе. Глумци Бјелопољског позоришта на овај начин честитали су грађанима Дан државности, али и најавили учешће на једном од престижнијих фестивала у Требињу.

- Мислим да данашњи дан, 13. јул, у Црној  Гори, иако нажалост подијељеној, славе сви. Зато смо и одлучили да управо извођењем представе ’Власт и њена опозиција’ и ми обиљежимо овај важан датум, уз наду да ће наше извођење дати додатан печат заједништву које нам је пријеко потребно, односно свему ономе што нас чини јачим, бољим и племенитијим- казао је глумац Предраг Вукојевић.

Он је истакао да је синоћно извођење представе било припрема за све оно што Бјелопољском позоришту предстоји у наредним данима.

-А то су и бројна гостовања по Црној Гори, као и одлазак на Фестивал фестивала у Требињу, на којем ћемо као најбоља позоришна представа представљати Црну Гору. Иначе, тај фестивал окупља побједнике позоришних смотри из региона, тако да смо сада посебно фокусирани на то и очекујемо да добро одиграмо и да на прави начин репрезентујемо наше позориште, Бијело Поље и наравно Црну Гору- рекао је Вукојевић.

Позоришни комад „Власт и њена опозиција“ бјелопољска публика је испратила бројним аплаузима, као и сјајну глумачку екипу коју чине Предраг Вукојевић, Слађана Мердовић, Лена Шебек, Јусуф Бајрамспахић, Владо Томовић и Сања Ћировић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 00:48