Najpodliji znaci horoskopa / - SHUTTERSTOCK
25/04/2024 u 15:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Astrolozi naveli pet najpodlijih horoskopskih znakova

Podrazumijeva se da svaki čovjek ima dobre i loše osobine. Međutim, astrolozi vjeruju da su neki horoskopski znaci veoma podli.

Na prvom mestu su pomenuli Bikove. Tvrde da se pretvaraju da su nevini, ali pokazuju svoje pravo lice kada počnete da provodite više vremena sa njima. Takođe navode da su sebični i da lako mogu da prevare ljude i slome im srce.

Zatim su tu Rakove koji imaju česte promjene raspoloženja i uvijek misle samo na sebe. Ako nešto žele, pogaziće sve pred sobom da bi to dobili.

Škorpije su takođe poznate po svojoj lošoj naravi. Veoma su ljubomorni i bez imalo stida će ukrasti šta žele od vas. Problem je u tome što su vješti da sakriju svoju lošu prirodu, pa njihovu zlobu prepoznajete prekasno.

Strelac je na ovoj listi jer uvijek žele osvetu. Oni mogu da pređu sve granice da bi postigli ono što zamišljaju. Oni su vješti manipulatori i često kvare tuđe ljubavne odnose, prenosi Klix.ba.

Jarčevi su puni negativne energije i ponižavaju druge kako bi se osjećali moćno. Osim toga, igraju trikove u ljubavnim aferama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 04:55