Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
20/06/2024 u 22:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Dnevni horoskop za 21. jun: Strijelac može biti ostavljen na cjedilu, Lavu pristiže novac

Blizanci imaju posla preko glave, a situacije koje „iskaču“ su komplikovane i zahtjevne

OVAN

Danas sa kolegama možete pokrenuti pitanja ili obaveze koje su ostale nezavršene u prethodnom periodu. Usmjerite se na sve ono što se vezuje za dogovore, za papire, za dokumenta. Odnos sa voljenom osobom vam ne daje nikakav poseban podsticaj.

BIK

U kolegijalnim odnosima može biti trzavica. Vi ćete jednim dijelom biti krivi za situaciju, i to najviše zbog tvrdoglavosti i ubijeđenosti da ste potpuno u pravu. Preispitajte stavove. U odnos sa voljenom osobom nemojte prenositi nervozu koju osjećate.

BLIZANCI

Danas imate posla preko glave, a situacije koje „iskaču“ su komplikovane i zahtjevne. Trudite se da strpljivo dođete do rješenja. Spremni ste da se po nekim pitanjima više otvorite emotivnom partneru. Trenutno vas najviše interesuje kompromis i stabilnost.

RAK

Danas je potrebno strpljenja da biste u razgovorima sa saradnicima došli do rješenja. Ne odustajte ako na početku sve krene bezveze ili ako bude izgledalo da nema dogovora. Ne sjedite kod kuće, obavezno izađite ili u šoping ili u izlazak sa prijateljima.

LAV

Trebali biste da iskoristite ovaj dan da se ozbiljnije posvetite pitanjima koja su za sada u nekoj formi zastoja. Moguć je priliv manje sume. Skladna komunikacija sa voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da vas neke sitnice nerviraju.

DJEVICA

Danas ćete pokušavati da budete na deset strana. Kako će to ispasti, to je već veliko pitanje, mada mi izgleda da ćete malo toga uspjeti da završite. Pokušajte da se organizujete. Osjećate da ste bliskiji voljenoj osobi. Neke barijere između vas dvoje su nestale.

VAGA

Moraćete da promijenite pristup nekim osobama jer je teško da ćete uspjeti da napravite dogovor. Neko vam postavlja suviše velike zahtjeve, vi pokušavate da ostvarite kompromis ali to ne funkcioniše. Previše se opterećujete nekim situacijama sa partnerom.

ŠKORPIJA

Imate više nego jaku podršku osoba u poslovnom okruženju i danas biste mogli da pokušate da napravite konkretniji pomak u situacijama koje su vam bitne. Više vam prija društvo prijatelja, jer vas voljena osoba opterećuje svojim postupcima.

STRIJELAC

Neke osobe na koje ste računali vas mogu ostaviti na cjedilu. Vodite računa kome dajete povjerenje. Ograničenost rokovima vas tjera na žurbu. U emotivnom segmentu – partner se zainatio po nekim pitanjima. Ipak, možete ostvariti kompromis.

JARAC

Zatvrdoglavili ste se i nemate namjeru da odustanete od svojih stavova ili od pitanja koja ste pokrenuli. Primjedbe drugih sada se samo odbijaju od vas. U emotivnom segmentu – momenat je da saslušate šta voljena osoba ima da vam kaže.

VODOLIJA

Više ćete se usmjeriti na privatne obaveze, a vrijeme provedeno na poslu će vam uglavnom proći u obavljanju standardnih, dnevnih obaveza. U emotivnom segmentu – smatrate da se partner neprimjereno ponaša ili da suviše insistira na svojim stavovima.

RIBE

Uz velike napore i mnogo strpljenja uspijevate da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju sa onima sa kojima radite ili da pokrenete poslovni dogovor. U emotivnom segmentu – postoje velike šanse da sa voljenom osobom razgovarate o stvarima koje su vam bitne.

Priredila: astrolog Olga Savić

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jul 2024 01:05