Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
26/10/2024 u 21:46 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Horoskop za 27. oktobar: Strijelac promjenljivo raspoložen, Blizancima odlično vrijeme za izlazak sa prijateljima

Biku vrijeme da pokrene promjene kod sebe, Lavu potrebno prisustvo voljene osobe

OVAN

Nadam se da ste ovaj dan iskoristili da provedete vrijeme u pokretu ili van grada. Ako je tako nešto neostvarivo, makar iskoristite da odete zajedno sa voljenom osobom ili sa prijateljima u obližnje šetalište i prirodu. Opustićete se i rasteretiti.

BIK

Vrijeme je da pokrenete promjene kod sebe. Na primer za promjenu biste danas mogli da se odmorite umjesto da od ranog jutra razmišljate šta sve morate uraditi i obaviti. Isto tako, za promjenu – dozvolite voljenoj osobi da organizuje vaš dan.

BLIZANCI

Vaša razmišljanja, ali i potezi su usmjereni najviše na emotivni segment. Zato – potrudite se da provedete cio dan sa voljenom osobom. Ukoliko ste pak sami, odlično je vrijeme za izlazak sa prijateljima jer vam je potrebno društvo, a ne izolovanost.

RAK

Svjesni ste da ste lične ili porodične obaveze zapostavili i danas ćete se potruditi da to ispravite. Takođe,  dan je dobar da se opustite i posvetite malo vremena i sebi. Moguće je da ćete danas biti van nekih većih društvenih dešavanja.

Astrolozi predviđaju: Ovaj znak očekuje uspjeh u novembru

LAV

Vi ćete se usmjeriti na emotivne kontakte i na voljenu osobu. Potrebno vam je njeno prisustvo i bliskost, pogotovo jer ćete se povremeno tokom ovog dana osjećati nesigurno. I druženje sa djecom i boravak na svježem vazduhu može pomoći.

DJEVICA

Danas ste usmjereni na dom, na porodicu, na onaj segment u kome volite i želite da se osjetite sigurno. Uživajte u ispunjenom danu, a u večernjim satima ćete osjetiti i potrebu da se vidite sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je zanimljiv.

VAGA

Bilo divno kada biste ovaj dan proveli sa ljudima koje volite i koji su vam dragi i to u nekom kratkom provodu, najbolje van grada. Opustite se u potpunosti i rasteretite od svih problema i briga. Radite ono što vi volite i u čemu uživate.

ŠKORPIJA

Toliko vam je potrebno da se opustite i posvetite sebi, a nekako vam se namještaju situacije koje vas samo nerviraju ili ometaju. Raščistite gužvu, drago biće ili prijatelja pod ruku i pravac u obližnji restoran, u šetnju ili u šoping.

STRIJELAC

Danas ćete imati blago promjenljiva raspoloženja. Čas u euforiji i pokretu, čas statični i na granici da se rastužite. Neki problemi će vas stisnuti u drugom dijelu dana ali ih „rasterajte“ druženjem sa ljudima koji su vam bliski.

JARAC

Prolazno nezadovoljstvo povremeno će se provlačiti kroz vaše misli. Opustite se i na vedriji način razmišljajte o budućnosti. Ne opterećujte sebe onim što morate uraditi, već svoje misli usmjerite na ono – šta možete uraditi....ali za sebe...

VODOLIJA

Ne zavlačite se u kuću ili u samoću, već pozovite prijatelje na zajedničko druženje. Istina je da vam je potrebno vremena i za sebe i svoju ličnu relaksaciju, odmaranje – ali to neka bude u nekim kasnim popodnevnim satima.

RIBE

Vrijeme je da se malo maknete iz kuće i da odete na tu proslavu na koju su vas pozvali. Ne izgovarajte se manjkom vremena već idite i provedite se što bolje možete. Sada vam ne odgovara da budete sami, potrebni su vam prijatelji i draga lica oko vas.

Astrolog Olga Savić

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. oktobar 2024 22:15