Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
08/09/2024 u 22:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Horoskop za 9. septembar: Strijelcu užurban i naporan dan, Ovnu moguće novo poznanstvo

Blizanci imaju dobre planove, a i okolnosti im idu na ruku, Vagi divan dan za flertovanje, avanturu, provod

OVAN

Danas možete  zatražiti uslugu od kolege ili saradnika a stoje vam i mogućnosti za neočekivane novčane prilive. Ljubavna dešavanja odvijaju se u neočekivanom pravcu – moguće je vrlo podsticajno novo poznanstvo. Tajna komunikacija.

BIK

Vi ste puni energije i možete uraditi dosta, čak i onih najkomplikovanijih obaveza. Takođe – dobar dan da pronađete rješenje za nešto što vas je mučilo. Mozak vam radi brzo. Preko prijatelja ili interneta mogućnost za flert i novu ljubav.

BLIZANCI

Imate dobre planove, još bolju organizaciju a i okolnosti vam idu na ruku. Sve se „namješta“ da ostvarite dobre pomake u poslovnom segmentu. Ove srećne okolnosti iskoristite i kada je ljubav u pitanju – priđite osobi koja vas zanima.

RAK

Danas je veliko pitanje da li ćete uspjeti da uhvatite i dva minuta slobodnog prostora. Sa svih strana vas salijeću pozivi, razgovori, gomila sitnih obaveza kojima ne vidite kraja ni konca. U emotivnom segmentu – povredljiviji ste nego inače.

LAV

Danas je dan za odlične ideje, kao i za njihovu realizaciju ali nećete moći baš sve da odradite sami. Potrebna vam je pomoć i nemojte se ustručavati da pitate za savjet. Emotivno – vaša harizma i nastup privlače pažnju suprotnog pola.

Horoskopski znakovi koji najbrže prekidaju veze

DJEVICA

Bilo bi divno da se maksimalno angažujete oko svega što vam je bitno, jer to sada i možete pokrenuti. S druge strane – vodite računa da svojom nervozom ne uvrijedite neke ljude. Emotivno – porazgovarajte sa voljenom osobom.

VAGA

Ništa od onoga što želite da pokrenete se ne aktivira, a vi se već tripujete kako se sve urotilo protiv vas. Sjedite i razmislite – rješenje postoji, samo ga treba pronaći. Emotivno – divan dan za flertovanje,  avanturu, provod.

ŠKORPIJA

Vrlo ste nestrpljivi. Umjesto što pokušavate da pogurate neke poslove ili ljude, sjedite i sačekajte – sve ovo će se samo aktivirati. Vi samo možete pokvariti događaje. Emotivno – preko poslovnog segmenta neko vam pokazuje pažnju.

STRIJELAC

Dosta užurban i naporan dan. ipak, i pored toga – možete mnogo toga uraditi i završiti, čak i ono što niste planirali. Odnos sa nadređenima je napet. U emotivnom segmentu – javlja vam se neko sa kim se odavno niste čuli.

JARAC

Danas će na dnevni red izaći pitanja oko kojih se dugo lomite. Doduše, to ne ide u onom pravcu koji ste vi zamislili, ali bitno je da se nešto dešava. U emotivnom segmentu – razgovori sa voljenom osobom vas opuštaju i donose raspoloženje.

VODOLIJA

Imate neka fenomenalna dešavanja, ali biće i dosta prepreka koje morate rješavati. Imaćete osjećaj kao da ste na klackalici i u žurbi da završite sve na vrijeme. Emotivno – pravi trenutak za zabavu ili izlazak sa voljenom osobom.

RIBE

Dosta loše postavljeno polje svih partnerstava, i poslovnih i emotivnih, verovatno će vam tokom ovog dana oduzimati snagu i crpjeti vas. Kao da ni sa kim danas ne uspijevate da pronađete zajednički jezik. Pokušajte da ne reagujete na provokacije.

Astrolog Olga Savić

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 00:52