Pas i macka / FOTO: Ilustracija
16/08/2024 u 22:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Koji kućni ljubimac je idealan za tvoj horoskopski znak

Kako odabrati ljubimca koji najbolje odgovara našoj ličnosti i načinu života? Astrolozi vjeruju da horoskopski znak u kojem smo rođeni može biti smjernica za odabir ljubimca.

Ovan - pas

Ovnovi su poznati po svojoj energiji, entuzijazmu i potrebi za akcijom. Oni su prirodni lideri, uvijek spremni za novu avanturu. Pas je njihov idealan ljubimac jer je društven i pun energije. Ovnovi su najpogodniji za aktivne rase, kao što su border koliji ili džek rasel terijeri, koji mogu da drže korak sa njihovim brzim tempom života.

Bik - mačka

Bikovi su stabilni, mirni i vole udobnost svog doma. Njihov idealan ljubimac je mačka koja je nezavisna, ali i ljubazna kada to želi. Bikovi vole da se opuste, a nježne rase mačaka, poput ragdoll mačaka, savršeno će se uklopiti u njihov svakodnevni život. Mačka će se rado sklupčati pored Bika dok on uživa u večeri ispred televizora, a njeno prisustvo uneće mir i toplinu u dom.

Blizanci - papagaj

Blizanci su komunikativni, radoznali i uvijek traže nove informacije. Njihov savršeni ljubimac je papagaj, inteligentna ptica koja može da oponaša govor i zabavlja ih svojim glasovnim sposobnostima. Papagaji mogu da učestvuju u interaktivnim igrama i da budu zabavni životni saputnici za društvo i Blizance koji vole zabavu.

Rak - kavalirski španijel kralja Čarlsa

Rakovi su poznati po svojoj nježnosti, osjetljivosti i snažnoj povezanosti sa porodicom. Kavalirski španijel kralja Čarlsa je savršen ljubimac za Raka jer dijeli njihovu potrebu za ljubavlju i bliskošću. Ova rasa je izuzetno ljubazna, voli da se mazi i bude blizu svojih vlasnika. Rakovi će u ovom ljubimcu naći saputnika koji razumije njihove emocije i uvijek će biti tu da pruži utjehu i ljubav.

Lav - persijska mačka

Lavovi vole da budu u centru pažnje i često biraju kućne ljubimce koji odražavaju njihov osjećaj luksuza i prestiža. Perzijska mačka je idealan ljubimac za Lavove jer je elegantna, ponosna i zahtjeva pažnju - baš kao i oni. Njeno luksuzno krzno i dostojanstveno držanje čine je pravim kraljevskim ljubimcem. Lavovi će uživati u njenom društvu, dok će persijska mačka cijeniti Lavovu brigu i ljubav.

Osobe rođene u ovim znakovima Zodijaka najbolje se snalaze kao samci

Djevica - morsko prase

Djevice su poznate po svojoj pedantnosti, organizovanosti i pažnji na detalje. Morsko prase je savršen kućni ljubimac za Djevice jer je uredan, lak za održavanje i lako se uklapa u njihov organizovan način života. Oni su nježni, društveni glodari koji vole pažnju i interakciju. Djevice će uživati u brizi o svom ljubimcu, pružajući mu savršeno organizovan prostor i pažljivo odabranu ishranu.

Vaga - sijamska mačka

Vage su poznate po ljubavi prema ljepoti, harmoniji i društvu. Sijamska mačka je idealan kućni ljubimac za Vagu jer je elegantna, društvena i ljubazna prema svojim vlasnicima. Ove mačke vole interakciju sa ljudima i često stvaraju jaku vezu sa svojim vlasnicima. Vaga će cijeniti sijamsku mačku zbog njene gracioznosti i zanimljive ličnosti, dok će mačka uživati u ljubavi koju joj Vaga pruža.

Škorpija - tarantula

Škorpije su intenzivne i misteriozne, zbog čega ih privlače neobične stvari. Tarantula je savršen kućni ljubimac za Škorpiju jer je zanimljiv i neobičan. Ova egzotična životinja zahtijeva posebnu njegu, što će Škorpije cijeniti jer vole izazove i istraživanje novih stvari.

Strijelac - sibirski haski

Strijelci su avanturisti u duši, vole slobodu i istraživanje novih teritorija. Sibirski haski je savršen kućni ljubimac za Strijelca jer dijeli njihovu ljubav prema prirodi i fizičkim aktivnostima. Ovaj pas je poznat po svojoj energiji, izdržljivosti i potrebi za velikim prostorima. Strijelci će uživati u dugim šetnjama, planinarenju i avanturama sa svojim haskijem, stvarajući neraskidivu vezu kroz zajedničke aktivnosti na otvorenom, piše Index.hr, prenosi Zadovoljna.rs.

Jarac - kornjača

Jarčevi su ozbiljni i odgovorni i traže kućnog ljubimca koji simbolizuje stabilnost i dugovječnost. Kornjača je njihov idealan ljubimac jer je mirna i dugo živi. Kornjače su simbol mudrosti i strpljenja, što ih čini savršenim pratiocem odgovornih Jarčeva. Njihovo prisustvo unosi mir i stabilnost u dom, što Jarčevi veoma cijene.

Vodolija - činčila

Vodolije su originalne, inovativne i vole sve neobično. Činčila je savršen ljubimac za Vodolije jer je jedinstvena, zanimljiva i privlači pažnju svojim neobičnim izgledom. Ovi tihi glodari su aktivni i vole da istražuju svoju okolinu, a nakon nekog vremena mogu razviti duboku vezu sa svojim vlasnicima.

Ribe - zlatna ribica

Ribe su emocionalne i intuitivne osobe koje vole mir i harmoniju. Zlatna ribica je idealan ljubimac za Ribe jer je mirna i elegantna i unosi mir u dom. Štaviše, zlatne ribice moraju da žive u velikim akvarijumima da bi bile srećne, a uređenjem svog smještaja Ribe pokazuju svoju kreativnu stranu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 05:09