Ilustracija / Beauty Hero/Shutterstock
01/08/2024 u 11:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ovih pet horoskopskih znakova privlače novac

Od svih horoskopskih znakova, oni će najvjerovatnije živjeti u izobilju.

Bik

Uživajući u luksuzu, Bikovi su poznati po svom bogatstvu. Oni su vrijedni radnici koji stalno ciljaju na više, ali nikada ne zaboravljaju na slobodno vrijeme. Ovi zemljani znaci znaju kako da uživaju u svom novcu. Što više rade, to više privlače. Svoju karijeru vide kao kapiju za raskošan način života.

Vaga

Društvene sposobnosti Vage mogu ih odvesti daleko u životu. Oni znaju da priđu skoro svakome. Oni su samouvjereni kada govore i dovoljno šarmantni da postanu prijatelji sa svima u prostoriji - uključujući i "važnim" ljudima. Poznato je da imaju prijatelje na visokim položajima.

Horoskop za avgust: Ovnu šansa za obnovu ljubavi iz prošlosti, Raku troškovi na koje nije računao

Lav

Ambiciozni, samouvjereni i veliki sanjari, Lavovi privlače mnogo bogatstva zbog toga ko su. Nije jedan od onih koji odustaju, može da radi naporno kao zemaljski znak i da se "umrežavama" sa ljudima koliko i vazdušni znak. Odišu samopouzdanjem kada uđu u sobu, privlačeći prave pojedince.

Ovan

Ovan je hrabar i odlučan znak koji preuzima rizik. Mnogo novca dolazi Ovnovima, jer su voljni da urade sve što je potrebno da ga dobiju. Vatreni znak ne oklijeva da slijedi ono što želi. Nadmašuju očekivanja, dovoljno su društveni da upoznaju prave ljude i znaju kako da zadrže pozitivan stav.

Strijelac

Poznato da ima sreće u životu, Strijelac ima način razmišljanja i ljudske vještine koje im obično omogućavaju ugodan prihod. U moru vatrenih znakova, spremni su da proliju krv, znoj i suze radeći na svojim ciljevima. Oni su inteligentni, otvorenog uma i imaju mudrosti da nastave bez obzira na izazove koji im se nađu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 09:35