ilustracija / - FOTO: BILLION PHOTOS/SHUTTERSTOCK
30/09/2024 u 19:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ovo će biti najsrećniji datumi u oktobru

Astrolozi vjeruju da će oktobar 2024. godine biti izuzetno zanimljiv mjesec, kada će mnoge jake sile biti konstantno oko nas, a evo koji dani donose najveću sreću.

Oktobar 2024. godine donosi posebnu energiju i snažne sile biće konstantno aktivne. Mjesec započinje solarnim pomračenjem, koje će uzburkati ljubavnu energiju, a sredinom mjeseca nastupa puni Mjesec u znaku Ovna, piše Sensa.hr.

Osim toga, očekuju nas i važna poravnanja, konjunkcije i kvadrati, a evo koja tri datuma će da budu najsrećnija.

Astrolozi veruju da ovi dani donose najveći nalet pozitivne energije kada će se mnogi od nas hrabro da se suoče sa strahovima i da prevladaju sve prepreke koje ih dugo muče.

1. oktobra – Sunce u konjunkciji sa Merkurom

Ovaj dan donosi jasnoću i razumijevanje, posebno ako ste imali problema ili nesporazuma tokom poslednjeg retrogradnog Merkura. Idealno je vrijeme za razrješavanje nesigurnosti i komunikacijskih problema te donošenje važnih odluka.

17. oktobar – pun Mesec u Ovnu

Ovaj Supermjesec donosi snažnu energiju i osjećaj odlučnosti. Bićete nadahnuti da preuzmete odgovornost i nastavite napred u smjeru koji vam odgovara. Ovaj pun Mjesec takođe može da osvježi namjere postavljene tokom pomračenja mladog Mjeseca u aprilu.

30. oktobar – Merkur nasuprot Uranu

Završnica mjeseca donosi uzbudljive ideje i mentalnu stimulaciju. Kombinacija Merkura i Urana može da podstakne inovativne misli i inspiraciju, čineći ovaj dan idealnim za kreativne projekte i otkrivanje novih uvida.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. septembar 2024 19:41