Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
04/07/2024 u 22:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Stiže mlad mjesec: Tri horoskopska znaka doživjeće značajne promjene na ljubavnom planu

Mlad mjesec u znaku Raka dolazi 5. jula i na poseban način će ojačati energiju Sunca, Mjeseca i Sirijusa koji će se naći u rijetkoj astrološkoj usklađenosti.

Sa ovom pozitivnom energijom koja teče oko nas, pozvani smo da tražimo radost, da zauzmemo optimističan pristup i da dopustimo energiji ljubavi da nas vodi kroz život, piše Forever Conscious, a prenosi Zadovoljna.rs.

Mlad mjesec u znaku Raka uvijek je vrijeme kada je naša srčana energija pojačana i kada se možemo povezati sa energijom saosjećanja, ljubavi i oproštaja. Talasi mladog mjeseca u znaku Raka takođe mogu povećati našu osjetljivost, i iako moramo paziti da ne preuzmemo emocije koje nisu naše, takođe možemo postati slobodniji.

Možda ćemo lakše prepoznati suptilne poruke srca ili bolne osjećaje koje nam srce i tijelo šalju. Osjećanja mogu biti naš vodič, ali često je teško razumjeti šta nam pokušavaju pokazati ili reći. Pod mladim mjesecom u znaku Raka, uz pomoć Sirijusa, možda ćemo zaista moći da prodremo kroz sve nejasnoće i vidimo šta se krije ispod svega, posebno na nivou srca.

Horoskop za 5. jul: Ribama moguć finansijski priliv, Vodolija raspoložena za flert

Venera, planeta ljubavi i odnosa, takođe je aktivna pod ovim mladim mjesecom, dodatno pojačavajući već snažne energije usmjerene na srce. Otkrićemo da su odnosi upravo ono što je najvažnije pod ovim mladim mjesecom u julu.

Mladi mjeseci obično donose nove prilike i privlače željene stvari k nama, pa je ovo moćno vrijeme za postavljanje namjera i razmišljanje o tome šta želimo stvoriti u svom životu.

Iako će promjene biti prisutne na kolektivnom nivou, neki od nas će posebno snažno osjetiti ovu ljubavnu i oslobađajuću energiju. Astrolozi vjeruju da će ova tri horoskopska znaka doživjeti značajne promjene na ljubavnom planu.

Rak

Kao znak kojim vlada Mjesec, Rak će najviše osjetiti energiju mladog Mjeseca u svom znaku. Ovo je vrijeme kada će se Rakovi osjećati posebno povezani sa svojim emocijama i intuitivno će znati šta im je potrebno da bi se osjećali voljenima i sigurnima. Pojačana srčana energija pomoći će im da izraze ljubav i saosjećanje prema drugima, a njihovi odnosi će cvjetati.

Škorpija

Škorpije, poznate po svojoj intenzivnoj emocionalnoj prirodi, osjetiće pojačanje emotivne energije pod uticajem ovog mladog mjeseca. Ova energija će im pomoći da se otvore i pokažu svoju nježniju stranu, što će pozitivno uticati na njihove odnose. Takođe će im biti lakše da oproste i puste prošle povrede, što će im omogućiti da se kreću naprijed s ljubavlju i razumijevanjem.

Ribe

Kao jedan od najosjetljivijih znakova, Ribe će intenzivno osjetiti uticaj mladog mjeseca u Raku. Ovo je vrijeme kada će se Ribe osjećati posebno povezane sa svojim srcem i intuicijom. Mogu očekivati dublje emocionalne veze sa voljenima, a njihova sposobnost saosjećanja i razumijevanja biće pojačana. Ova energija će im pomoći da jasno vide svoje emocionalne potrebe i izraze ih na zdrav način.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jul 2024 22:02