Horoskopski znaci / - SHUTTERSTOCK
25/09/2024 u 15:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Tri horoskopska para koja se nikada ne rastaju

U vremenima kada su razvodi i raskidi sve češći, postoje parovi čija ljubav odolijeva svim izazovima.

Bez obzira na svakodnevne poteškoće, nesporazume i pritiske sa kojima se suočavaju, neki parovi jednostavno imaju posebnu vezu koja ih drži zajedno. Astrolozi vjeruju da su tri horoskopska para dokaz da prava ljubav može da traje vječno.

Ovan i Vodolija

Ovan i Vodolija su dinamičan par. Iako Ovan često voli da preuzme inicijativu i dominira, sposobnost Vodolije da se prilagodi i obezbijedi prostor za individualnost čini ih savršenim partnerima. Njihova komunikacija je uvijek otvorena, a uzbuđenje koje donose jedno drugom nikada ne blijedi. Njihova ljubav je puna međusobnog razumijevanja i avanture.

Horoskop za 25. septembar: Vaga nezadovoljna situacijom na poslu, Vodolija zabrinuta zbog troškova

Rak i Jarac

Emocionalni Rak i ozbiljan Jarac imaju uravnotežen odnos. Iako su potpuno različiti u svom pristupu životu, oni se povezuju jedno sa drugim i stvaraju romantičnu vezu koja izdržava test vremena. Rak pruža toplinu i ljubav, dok Jarac donosi osjećaj sigurnosti i stabilnosti. Ovaj par često gradi jaku osnovu za dugoročnu ljubav i zajednički rast, prenosi Index.

Vaga i Strijelac

Vaga i Strijelac možda na prvi pogled izgledaju kao neočekivani spoj, ali njihova veza je nevjerovatno jaka. Vaga traži ravnotežu i harmoniju, dok Strijelac unosi entuzijazam i optimizam u vezu. Njihov zajednički život ispunjen je zajedničkim učenjem i istraživanjem, a svaki dan je nova avantura. Zajedno stvaraju svijet u kome im ljubav postaje nezamjenljiva podrška.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. septembar 2024 15:52