Емина Јаховић / - INSTAGRAM/YAEMINA
09/08/2021 u 17:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Емина Јаховић виђена са милијардером у једном ресторану?

Турски медији шушкају о обновљеној романси - обоје се скривају од очију јавности

Пјевачица Емина Јаховић се наводно помирила са некадашњим партнером, богатим турским бизнисменом, Садетином Сараном, пишу Новости.

Наиме, пјевачици се милијардер јавио кад је чуо да има породичних проблема, па су се опет наводно зближили после састанка у једном ресторану на периферији Истанбула, из ког су отишли чим је почео да се пуни да их, евентуално, неко не би фотографисао.

- Емина и Садетин су се прво чули телефоном, па су заказали састанак. Видјели су се у ресторану у Истанбулу који су често посјећивали још док су се забављали, па му је Емина испричала кроз какве проблеме пролази због Мустафиног немара према дјеци. Испричала му је да он дуже вријеме не плаћа алиментацију за синове Јамана и Јавуза, што мајку његове дјеце погађа јер то сматра запостављањем. Често питају што тата не долази, па им Емина објашњава да има превише обавеза иако су се свађали када су се последњи пут видјели. Са Садетином је разговарала два сата, вечерали су, а како је ресторан почео да се пуни, он је платио рачун, па су се одвезли његовим аутомобилом - прича извор.

Емина и Садетин су наводно од тада у контакту, али се више не састају на јавним мјестима да турски таблоиди, који су јој стално за петама, не би почели да пишу о помирењу.

- Садетин је виђен прошле недеље код Емине у крају, али се задржао десетак минута јер су га комшије примијетиле. Брзо је изашао да неко од новинара не би добио дојаву и дошао, па се добро крију и чују се углавном преко телефона. Она се нигдје не оглашава нити прича на ову тему јер сада свако гостовање у медијима користи да би причала о Мустафи и томе да га је брига за синове прича извор.

- Мустафина финансијска ситуација није лоша, па да због тога има проблем да новац шаље деци. Ако једног дана његова финансијска ситуација буде лоша, радићу и за њега, таква сам. Мора да постоји правда када су материнство и очинство у питању, као и у свим питањима у животу. Не желим да Мустафа занемарује дјецу и зато се борим да добијају алиментацију. Ово је мој начин да се уједно борим и за све жене које су се некада нашле или се налазе у сличној ситуацији попут мене - рекла је недавно Емина.

Турски музичар Мустафа Сандал недавно је за турске медије изјавио да није тачно да не брине о синовима, али је избјегавао да прича о бившој жени.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 09:14