Гоца Тржан / - Инстаграм
27/03/2022 u 11:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Гоца Тржан: Не дају ми да усвојим дијете

Гоца не жели да одустане, као ни њен супруг Рашо

Певачица Гоца Тржан недавно је саопштила да није остала трудна након пете вантјелесне оплодње.

Ипак, не жели да одустане и наставиће своју борбу за проширење породице.

 - Мени старосна граница не дозвољава да усвојим дијете, а паровима који се упуштају у ту причу потребно је бар двије, три године да прикупе неопходне папире. Баш сам причала са Сергејем Ћетковићем, који ми је рекао да ради на томе да се процедура убрза -  рекла је Гоца Тржан.

Гоца не жели да одустане, као ни њен супруг Рашо.

 - Рашо и ја смо одлучили да, ако не добијемо наше дијете, изаберемо неког клинца коме ћемо пружити могућност да се школује и живи пристојним животом -  рекла је Гоца и додала:

"Слажем се да не треба свако да усваја дјецу, али не треба свако ни да рађа. Ми расправљамо о томе да ли треба дозволити геј паровима могућност усвајања, а нисмо размотрили колико хетеро парова није дорасло родитељству".

Пјевачица већ има ћерку Лену из брака са бившим супругом Иваном Маринковићем.

 - Ја има дијете и самим тим немам ту врсту притиска да ли ћу икада постати мајка. Међутим, желим да будем родитељ још једном, да родим дијете човјеку кога много волим, који је пажљив, паметан, особа од повјерења. То чак није толико ни његова потреба, колико моја -  рекла је Гоца, па додала:

"Бити родитељ дјетета које није твоје далеко је теже и комплексније него бити родитељ биолошког дјетета. Да смо мој муж и ја усвојили дјете, било би наше", закључила је Гоца за Хелло магазин.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:28