/ -SHUTTERSTOCK
15/10/2024 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Broševi su najpopularniji aksesoar ove jeseni i zime

U globalnom prostoru, "tihi luksuz" blijedi, ostavljajući bež džempere i Ralph Lauren pantalone onima koji su ih nosili i prije nego što je to postalo trend.

Na prvo mjesto dolazi vintage moda. A samim tim, možemo da obrišemo prašinu s modela tašni iz 2000-ih i sa naočara s štrasom. Uz to, zavirite i u kutije za nakit majki i baka, jer su glavni trend nadolazeće 2025. broševi! Ovaj nakit je dugo bio u zoni izbjegavanja IT djevojaka, koje su više voljele masivno prstenje, ogrlice, narukvice i kaiševe. Broševi su nepravedno izbjegavani zbog činjenice da je ovaj dodatak dugo bio povezan sa starijom generacijom, a ljudi, kao što znate, žele da izgledaju mlađe iz godine u godinu. Kako nositi broševe ove sezone?

Ipak, broševi su ponovo vraćeni u modu, a generacija Z je shvatila da je upravo ovaj aksesoar sjajan način da se najjednostavnija odjeća istakne i pretvori u nešto luksuzno. Pored toga, broševi efikasno ukrašavaju monolookove, čineći ih manje monotonim.

Naravno, moramo zahvaliti Schiaparelliju na originalnim ukrasima u vidu sunca, lica i drugih figura koje izgledaju svježe. Brend ukrašava svoje broševe kamenjem i pričvršćuje ih na jakne i šik haljine, čineći izgled promišljenijim i potpunijim.

Ali ako ste "za" broševe, ali niste spremni za futurizam, možete ići starim dobrim putem i nositi klasičan komad nakita sa šljokicama. Nakon jesen/zima Miu Miu revije, ova tehnika je postala trend i vrlo brzo ćemo vidjeti broševe na kaputima djevojaka širom svijeta. A osim na kapute, broševe možete nositi na sakoima, majicama, rukavima košulja, džemperima, pa čak i na pantalonama, suknjama i jesenjim i zimskim kapama i šeširima. Mogućnosti su zaista beskonačne, a izbor kako nositi broševe ove sezone zavisi od vaše mašte i kreativnosti!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. oktobar 2024 01:02