/ -INSTAGRAM
30/08/2024 u 14:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Čuveni Viktorijin anđeo vraća se nakon 19 godina

Američka manekenka Tajra Benks (50) najavila je svoj povratak na dugoočekivanu reviju brenda "Victoria‘s Secret", koja će se održati 15. oktobra u Njujorku.

Vijest o povratku objavila je na nesvakidašnji način – putem Instagram videa u kojem se pored nje pojavljuje i najtraženija manekenka današnjice Điđi Hadid.

Video započinje prikazom Tajre, dok se Điđi vidi dok prolazi kroz lobi hotela. Điđi dolazi do recepcije i pritiska zvonce, ali Tajra se ne odaziva, jer gleda pozivnice za reviju.

Na jednoj od pozivnica vidljivo je Tajrino ime, a nakon što Điđi ponovo pritisne zvono, Tajra se okreće prema kameri.

Tajra, potom, predaje pozivnicu Điđi i poručuje joj: "Vidimo se tamo." Điđi zatim ide ka izlazu, ali se na trenutak okreće prema Tajri i poručuje joj da je voli.

Nosila devet revija

Tajara je svoju karijeru modela započela sa 15 godina i bila je prva crnkinja koja se našla na naslovnici magazina "CQ" i "Sports Illustrated Swimsuit".

Benks je, takođe, jedna od retkih žena crne puti koja je tokom svoje karijere stekla titulu "supermodela". Ona je za brend "Victoria‘s Secret" šetala čak devet puta, a posljednji je bio 2005. godine.

Čuvena revija brenda "Victoria‘s Secret" održavala se od 1995. do 2019. godine, ali je prekinuta zbog oštrih kritika javnosti o nedovoljnoj uključenosti ostalih modela koji ne prate standarde modne industrije.

Sada se "Victoria‘s Secret" vraća u svom tradicionalnom formatu, sa obećanjem da će fanovima pružiti veliki spektakl, prenosi B92.

"Glamur, revija, moda, zabava, krila", naglasio je predstavnik za medije brenda.

Pored Tajre, potvrđeno je učešće brojnih poznatih imena modne industrije. Među njima su Iman Hamam, Kendis Svonapul, Grejs Elizabet, Devin Garsia, Paloma Elseser, Tejlor Hil i Mejova Nikolas.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 12:08