/ GETTY IMAGES FOR ACADEMY MUSEUM OF MOTION PICTURES-EMMA MCINTYRE
26/09/2024 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Hejli Biber otkrila novu inspiraciju za jesenji manikir

Hejli Biber je neko vrijeme bila opravdano odsutna sa mreža – postala je mama. Ali, sada je naša manikir muza ponovo tu i riješila je da nam pokaže nokte u boji ponoćnog neba.

Posle nježnih glaziranih noktiju, kafenih i mliječnih manikira, Hejli je riješila da se okrene robusnijem stilu i tamnim bojama.

Ovaj dizajn noktiju je odstupanje od njenih tipičnih hromiranih i ručno oslikanih manikira i prilično je vamp. I dalje je minimalstički, kako sezona zahtijeva, ali je osvježavajuća promjena u odnosu na sadašnje more bledo ružičastih i prozirnih stilova.

Nokti u boji ponoćnog neba kao manikir za jesen

Umjesto očekivanih jesenjih nijansi braon i ćilibara, Hejli se odlučila za tamnoplavu koja je na svjetlosti izgledala gotovo crna. Iako izgleda kao da su njeni nokti napravljeni sa ombre gradijentom, kladimo se da je to samo odsjaj (ili možda lagani biserni pomak, zahvaljujući potezu hromiranog gornjeg premaza).

Da li su to tamni lakovi povratnički trend? Da, ali samo u određenim nijansama. Trendovi i dalje primat daju svjetlijim i svedenijim manikir bojama. U trendu su klasične jesenje nijanse crvene, zlatne i srebrne. Pa, ipak, kroz opšteprisutne trendove probijaju se tamni lakovi za nokte poput crnog, kao i zanimljivije neutralne nijanse poput tamnoplave i kafa braon boje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. septembar 2024 20:02