/ GETTY IMAGES-EVRYMMNT
13/09/2024 u 17:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jesenja dekoracija doma: 5 jednostavnih ideja

Nedjelje koje prethode jeseni su savršeno vrijeme da dekorišete svoj životni prostor. Možda ćete izvaditi svoju omiljene ćebad, jastuke i svijeće sa mirisom bundeve da biste unijeli astmosferu novog godišnjeg doba.

Ako ne znate odakle da počnete, ne brinite – sugerišemo nekoliko jednostavnih načina da pretvorite svoju malu dnevnu sobu u oazu u koju jedva čekate da dođete kući.

Dodajte ukrasne jastuke

Rekli smo to ranije i ponovićemo: Jastuci imaju mogućnost da dodaju dubinu i teksturu vašoj dnevnoj sobi, dodajući malo ličnosti prostoru. Nekoliko jastuka može da unese toplinu i udobnost u svaku prostoriju. U zavisnosti od željene šeme boja za vašu dnevnu sobu, kupite nekoliko jastuka koji će upotpuniti okruženje.

Probajte "Uređivanje mirisa"

"Uređenje mirisa" se odnosi na moć koju ima prostor koji miriše jako lijepo. Ažurirajte svoje mirisne svijeće ili koristite mješavinu esencijalnih ulja da biste izazvali osjećaj udobnosti. Jesen je savršeno vrijeme da sakupite sve što miriše na bundevu, kako bi vaša dnevna soba mirisala kao jesenja oaza.

Dodajte jesenji dekor

Nekoliko jesenjih grančica, šišarke ili male bundeve na policama mogu da unesu u vaš dom pravu jesenju atmosferu. Iako su ovo male promjene,one mogu imati veliki uticaj na vaše celokupno okruženje.

Slike na zidu

Zidna umjetnost je subjektivna tema, ali kada je u pitanju transformacija malog životnog prostora, nezamjenjiva je. Nekoliko printova, kolaža ili umjetnina u vašoj dnevnoj sobi koji prate paletu boja inspirisanu jeseni – i eto nove atmosfere.

Stilski prostor za skladištenje

Zašto ne ukrasite dok se istovremeno organizujete? Tacne, police i kolica za skladištenje su kompaktni predmeti koji vam mogu pomoći da ukrasite svoju sobu, a da svoje lične stvari održavate urednim. Za jesen biste mogli da razmislite o uvođenju sezonskih artikala, kao što je dodavanje svijeća u bogatim jesenjim bojama na poslužavnik na kolicima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 17:44