/ -SHUTTERSTOCK
08/10/2024 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kako nositi kardigan, a da ne izgledate zastarjelo?

Činjenica je i to nesporna: sve moderne djevojke nose kardigane. Od laganih džemperića do toplih zlatiboraca, modne piste ne znaju za dosta kada je vuneni džemper u pitanju.

Ali, da ga nosite ipak vam treba malo vještine, u suprotnom, shvatićete koliko ličite na svoju baku. Pritom, uopšte ne mislimo na crte lica.

Kakvi su kardigani u modi?

Ukoliko imalo poznajete modu, savršeno vam je jasno da nije svaki kardigan isti. Pošto smo na korak od zime, oslanjanje na vunu i džempere od kašmira su najpametnija investicija. Za ovu sezonu neophodna su vam bar dva kardigana: elegantni, tanušni džemperak od kašmira i voluminozni kardigan od vune, u nekoj od zemljanih boja, najbolje čokoladno braon.

Kako su modne kuće stilizovale kardigane?

Iako postoji mnogo načina da nosite vunu i kašmir ove godine, kardiganu bi trebalo da date prednost. Prada je svoje macha kardigane kombinovala sa pencil suknjama u crnoj i sivoj boji, dok je Miu Miu stvarala slojevite autfite elegantnog stila. Paco Rabanne je forsirao robusni, preveliki kardigan kombinovan sa kariranim klasičnim pantalonama ili plisiranim suknjama. Poenta? Kardigan možete uklopiti u bukvalno svaki stil ove jeseni i zime!

Moderni načini da se nosi kardigan jeseni i zime 2024/2025

Kardigani su odlična investicija za jesenju i zimsku garderobu. On može da nadogradi izgled od kancelarije, pa sve do večernjeg izlaska. Može da se nosi ispod zimske jakne, ali i da zamijeni žaket ili prelaznu jaknu u toplijim jesenjim i prolećnim danima. I, što je najbolje, podjednako ga možete nositi sa suknjama, kao i sa pantalonama.

Kardigan + klasične pantalone

Ovo je zaista klasik sa kojim nema greške. Ipak, morate obratiti pažnju na jedan detalj – vaš omiljeni komad bi u ovoj kombinaciji trebalo nositi poput bluze, nikako raskopčanog. U suprotnom, dobićete nemaštovit i demode autfit.

Kardigan + plisirana suknja

Još jedan autfit koji je proizišao iz klasičnog načina nošenja kardigana. Ne ubacujte u ovu kombinaciju košulju ili majicu ispod kardigana – pokvarićete utisak. Sve nadogradite zlatnim nakitom ili statement tašnicom.

Kardigan+kargo pantalone

Savršena kombinacija za žene koje vole opušteni stil i udobnost. Klasičan džemper sa V izrezom je savrđeni kontrast kargo pantalonama i patikama, sasvim dovoljno za šik utisak.

Kardigan u klasičnom stilu

Kada ste kraljica klasičnih komada, kada su bijela košulja i pantalone na peglu vaši osnovni instrumenti za stvaranje autfita, tada bi trebalo da izaberete debeli, predimenzionirani kardigan ili onaj XL dužine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
KARDIGANMODATREND
12. oktobar 2024 16:07