/ -INSTAGRAM
13/09/2024 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kendal Džener prešla u plavuše

Jesen je stigla (iako ne još kalendarski) i Džener je dočekala prohladnu sezonu sa savršenim, oštrim novim izgledom. Tako je – Kendal Džener postala je plavuša. Osim toga, ošišala je kosu u najmoderniji oblik ove jeseni: oštar, tup lob.

Džener je pokazala novi izgled u Instagram postu, napisavši jednostavno, "plavuša". Njena nova frizura je mekana, zlatna plava kosa koja joj seže do ramena. Na seriji fotografija, pokupila je kosu rak šnalom brenda "Big Effing" u stilu Emi Džej iz 90-ih. Na ostalim fotografija vidimo je sa crnom trakom za kosu u stilu Brižit Bardo, prigrlivši definitivno retro, potcijenjenu novu eru ljepote.

Prema koloristkinji Kendal Džener, Dženi Peri, manekenka je zapravo svoju inspiraciju preuzela od klasične modne ikone. "Trebalo mi je dva dana da izvučem ovu prelijepu nijansu zlatne plavuše", izjavila je koloristkinja. "Ona je trenutno zaista inspirisana 90-im i Karolin Biset Kenedi."

Karolin Biset Kenedi bila je supruga DžejFeja Džuniora, koji je ponosno nosila svoju šik, ravnu, plavu kosu. Tokom svog života, Biset Kenedi bila je nešto poput modne ikone koja je bila poznata po svojoj jednostavnoj, elegantnoj kosi. Ona i njen suprug, zajedno sa starijom sestrom Loren Biset, poginuli su u avionskoj nesreći 1999. godine.

Džener se nedavno poigrala sa još jednim retro frizurom, debitujući sa onim što je izgledalo kao ultra ošišana piksi frizura u novoj kampanji Kalvina Klajna prošle nedjelje. Da, u pitanju je perika. Džener je takođe eksperimentisala sa plavom kosom u prošlosti. Pojavila se s plavom perikom na reviji modne kuće Burberry 2019. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 19:46