/ -SHUTTERSTOCK
23/07/2024 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Multicolor nokti su trend ovog ljeta

Razmišljanje koju nijansu odabrati, dok gledate u police ispunjene lakovima, univerzalno je iskustvo za one koji provode vrijeme u salonu za nokte. Od završnih obrada do podtonova, svaka bočica laka se razlikuje od one koja se nalazi pored nje. Ali u svetu tolikog broja opcija, ne možemo a da ne pomislimo, zašto birati?

Na kraju krajeva, postoji toliko uzbudljivih višebojnih ideja za nokte koje možete isprobati ovog ljeta. Ako vam je potrebna inspiracija, nastavite da skrolujete. U nastavku ćete vidjeti fantastične ideje za multicolor manikir.

1. Šareni frenč

Svima omiljeni voćni slatkiši zauzimaju centralno mjesto na ovom šarenom frenču. Obavezno koristite sjajni završni premaz da biste postigli blistavu završnu obradu.

2. Najluđi frenč koji smo vidjeli

Neočekivani oblici i nijanse čine ovaj manikir toliko posebnim i neodoljivim. Savršen je za ljeto i pristaje uz svaki autfit.

3. Sve mi boje dobro stoje

Ovaj manikir koristi zelenu, žutu, plavu, roze i ljubičastu za živahan, radostan izgled, ali možete prilagoditi kombinaciju tako da sadrži boje po vašem izboru.

4. Vesele tufnice

Ovaj dvobojni francuski manikir je prava žurka na noktima. Da biste kreirali ovakav manikir, prvo premažite svjetliju boju vrhom noktiju u apstraktnoj krivini, a zatim pređite preko nje tamnijom nijansom samo na polovini oblika. Završite dodavanjem tačaka pomoću štapića.

5. Multicolor pastelni frenč

Savršen za ljetovanje, ovaj veseli pastelni set divno će pristajti uz preplanulu kožu. Lako možete i sami da ga kreirate, a paletu boja birajte sami, po ukusu.

6. Apstraktno savršenstvo

Jedan od načina da svoju apstraktni manikir izdvojite iz gomile? Ocrtajte svaki oblik debelim rubom u komplementarnom tonu iste nijanse.

Morske zvijezde

Opal hromirana završna obrada je uvijek pun pogodak, a još više kada se upari sa raznobojnim zvijezdama u pop stilu. Naizmjenično mijenjajte boje sa dvije zvjezdice, kao što se vidi gore, ili se držite istih nijansi na svakom noktu,piše lepotaizdravlje.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. septembar 2024 10:40