/ -SHUTTERSTOCK
07/06/2024 u 05:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Najljepši parfemi za kosu

Parfemi namijenjeni kosi mogu neutralisati nepoželjne mirise koji se zadržavaju u vazduhu. Ali to nije njihova jedina uloga.

Osim predivnog mirisa, sadrže i sastojke koji njeguju kosu. Nakon njih, kosa će biti ne samo mirišljava, već i sjajna, glatka i mekana.

Kada birate parfem za kosu, obavezno potražite one koji su formulisani sa prirodnim sastojcima i sa malo alkohola ili bez njega, kako biste izbjegli isušivanje kose gdje god je to moguće. Na kraju krajeva, ne bi trebalo da žrtvujete zdravlje svoje kose da biste lijepo mirisali.

Ovo su najbolji parfemi za kosu

1. Moroccanoil Hair and Body Fragrance Mist

Ne možete pogriješiti sa parfemom za kosu koji potiče od brenda specijalizovanog za njegu kose kao što je Moroccanoil, jer znate da će se pobrinuti da formulišu siguran proizvod koji će jako prijati vašoj kosi. Navedeni miris miješa amber, magnoliju i drvene note za sladak i začinski finiš koji nije nadmoćan.

Formulisana bez jakih hemikalija, uključujući sulfate i parabene, ovaj parfem za kosu za kosu i tijelo sadrži arganovo ulje za hidrataciju kose, vitamin E za održavanje zdrave ravnoteže vlage i apsorber za zaštitu kose od sunca. Ovaj proizvod pomaže da osvježite kosu između pranja i čini je sjajnom i mekom bez ikakvih masnih ostataka.

2. Byredo Mojave Ghost

Ako ćete potrošiti malo više na parfem za kosu, sigurno ćete očekivati da se miris zadrži cio dan (ili čak do sledećeg pranja kose). To definitivno slučaj sa ovim Byredo mirisom. Parfem je složena kompozicija inspirisana pustinjom Mojave (očigledno), koja odiše drvenim notama i mističnošću. Ne sadrži sastojke koji njeguju kosu, ali vam sigurno neće opteretiti i isušiti kosu. A mirisaćete božansteno.

3. Gisou Honey Infused Hair Perfume

Uvijek je plus kada je proizvod pogodan za sve tipove kose, uključujući kovrdžavu. Glavni sastojak, Mirsalehi med, hrani kosu i vraća joj vlagu. Parfem ne sadrži parabene, sulfate, ftalate i druge štetne sastojke.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. jun 2024 03:44