/ GETTY IMAGES-NEONSHOT
15/08/2024 u 15:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nar rumenilo je novi hit makeup

Stvoren za žene koje vole svjež i sjajan izgled

Ukoliko ste provele samo 10 minuta na mrežama poslednjih nedjelja, sigurno ste vidjele bar jedan pomegranate girl tutorijal. Nar rumenilo je nova vrsta šminke koja obećava svjež, sjajan izgled.

Ljeto 2024. je, bez sumnje, obeležilo rumenilo. Ovaj makeup trend nastavlja da eksplodira u novim varijantama. Naturalistički trendovi šminke koji oponašaju efekat boravka pod suncem Toskane, zavladali su svijetom ljepote. Sunset blush, boyfriend blush, tomato girl… Ovo su varijacije na temu koje se lako inkorporiraju u izgled, bez obzira na vaše godine, lični stil ili vještine.

Šta je nar rumenilo?

Ovo je bogatija verzija od prethodnih makeup trendova. Pomegranate girl podrazumijeva izdašnu primjenu rumenila i nanošenje ovog proizvoda na slepoočnice, usne, kapke i bradu da biste uživali u tom ružičastom sjaju. Efekat je jasan: izgledate kao da ste upravo provele dan na plaži i još uvijek ste zajapurene od toplog sunca, vode i aktivnosti na otvorenom.

Za one koji žele da isprate trend u potpunosti: makeup flomasterom ili braon olovkom iscrtajte lažne pegice na nosu. Upravo je zbog kombinacije pegica i boje rumenila ova šminka i nazvana nar rumenilom.

Koja boja i tip rumenila su potrebni za nar šminku?

Preporuka je da se koristi jarko crveno rumenilo, mada se mogu uzeti u obzir i svijetlo ružičaste nejanse. Najbolje je ako je u pitanju tečno ili kremasto rumenilo, ali izbor treba da zavisi od vaših preferencija i tipa kože.

Kako se rekreira izgled nar djevojke?

Repliciranje ovog trenda je jednostavno i uključuje tri koraka.

Korak 1:

Prvo, jarko crveno rumenilo se nanosi na jagodice, most nosa, kapke i iznad obrva, prije nego što se blenda.

Ako želite, da biste postigle pun efekat nar djevojke, lažne pjegice se nanose na nos i jagodice flomasterom za šminkanje.

Korak 2.

Usne lagano iscrtavate ružičastom olovkom, a potom ih prekrivate već korišćenim rumenilom. Nakon toga dodajete samo malo sjaja na usne.

Korak 3.

Vraćamo se na oči i dodajemo maskaru i blago sjenčimo obrve, tek da istaknemo njihov oblik. Važno je da ovaj korak ne prati pretjerivanje, jer je nar rumenilo bazirano na ideji o svježini i jednostavnosti izgleda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 21:46