/ -GETTYIMAGES
28/12/2023 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Omiljeni parfemi slavnih dama

Možda se baš među njima krije savršen parfem za vas

Ako još uvijek tragate za savršenim parfemom, možda će vam slavne dame pomoći da odaberete pravi. Ili makar da, kada sledeći put posjetite parfimeriju, pomirišete neki koji vam je do sada bio van fokusa. Možda se baš među njima krije savršen parfem za vas.

Ema Stoun + Chanel Gardénia

Kako navodi Vogue Australia, Ema Stoun ne može da se zasiti ženstvenog mirisa Chanel Gardénia, navodeći da ga "nosi sa sobom kada putuje i prska na jastuk".

Naomi Kembel + Dior Diorissimo

Jedna od najatraktivnijih manekenki svih vremena, Naomi Kembel obožava miris đurđevka i Diorov parfem Diorissimo.

Kejt Bozvort + Byredo Gypsy Water

Byredo Gypsy Water ima mnogo slavnih obožavateljki, a Kejt Bozvort je jedna od najvećih. Izjavila je za Into the Gloss: "Što se tiče mirisa, zaista sam odana parfemu Byredo Gypsy Water. Njihovi parfemi su prelijepi i složeni, seksi i nevini. Potpuno sam mu lojalna".

Rijana + Killian Love, Don‘t be Shy

Priča se da je Rijana jedna od najmirisnijih zvijezda u Holivudu, a nekoliko poznatih prijatelja tvrdi da miriše na raj u intervjuima i na društvenim mrežama. Pa koja je njena tajna? Parfem Killian Love, Don‘t be Shy.

Margo Robi + Calvin Klein Deep Euphoria

U intervjuu za Marie Claire, Margo Robi pričala je o svojoj velikoj ljubavi, parfemu Calvin Klein Deep Euphoria koja nikad neće prestati. "Kada sam bila mlađa, nikad nisam koristila parfeme. Koristila sam samo eterična ulja ili bih namirisala kosu lavandom. To se promijenili kada sam probala parfem Calvin Klein Deep Euphoria. To je cvijetni miris, prilično slatka mošusna ruža, ali je ženstvena i nije previše jaka pa mogu da ga nosim svaki dan."

Selena Gomez + Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Selena je u više navrata isticala da joj je omiljeni parfem Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh. Ovaj lagani prozračan miris savršen je za toplije mjesece ili za putovanja, sa mješavinom gornjih nota mandarine u kombinaciji sa srednjim notama orlovih noktiju. Završava se mošusnim notama, a zaokružuju ga duboki voćni mirisi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 14:23